پاتل: اف‌بی‌آی در عملیات بازداشت مادورو مشارکت داشت

«کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی روز دوشنبه اعلام کرد که «تیم نجات گروگان» اف‌بی‌آی در عملیاتی که به ربودن «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا و همسرش «سیلیا فلورس» توسط آمریکا انجامید، مشارکت داشته است.

به گزارش خبرآنلاین، پاتل در گفت‌وگو با شبکه خبری «فاکس‌نیوز» گفت: «نیروهای تیم نجات گروگان، یک یگان تاکتیکی تخصصی هستند. آن‌ها به‌همراه نیروهای نفوذی و همچنین نیروهای داخل دریا مستقر شدند تا این عملیات جسورانه یورش و بازداشت را اجرا کنند.»

به گزارش ایسنا، وی در ادامه افزود که اف‌بی‌آی مسئول انتقال بازداشتی‌های خارجی است تا از «حفظ بازداشت فرد از لحظه دستگیری در عملیات زمینی تا انتقال دریایی و سپس انتقال هوایی اطمینان حاصل شود.»

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد مادورو و فلورس به اتهام مشارکت در «نارکوتروریسم» و ایجاد تهدید از جمله علیه ایالات متحده، محاکمه خواهند شد. ونزوئلا و کلمبیا در واکنش به اقدام نطامی آمریکا خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل شدند.

وزارت امور خارجه روسیه با اعلام همبستگی با مردم ونزوئلا، خواستار آزادی مادورو و همسرش و همچنین جلوگیری از تشدید بیشتر اوضاع شد. پکن نیز پس از مسکو، با تاکید بر اینکه اقدامات آمریکا ناقض حقوق بین‌الملل است، خواستار آزادی فوری مادورو و همسرش شد.

310310

کد مطلب 2166247

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
    0 0
    متاسفانه با نفوذ گسترده ای که موساد تو جنگ ۱۲ روزه از خودش تو بطن جامعه ایران نشون داد باید قبول کنیم که این ربایش مقامات سیاسی و سطح بالا در مورد ایران هم میتونه تکرار بشه.مگر اینکه بازبینی دقیقی در مورد عملیات ضد جاسوسی تو کشور داشته باشیم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین