خاطرات هاشمی: سخن‌گوی وزارت خارجه خواست از سیاست‌های اصولی نظام سر دربیاورد

مهدی، [مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور] آمد و گفت، خرید گاز از ترکمنستان توجیه اقتصادی ندارد، چون مشتری نداریم. خواست‌ که فیلم «خانه‌ای روی آب» [ساخته بهمن فرمان‌آرا] که ممنوع شده؛ برای کمک به آزاد شدن آن را ببینم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گروه رسانه‌ای شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۱۶ دی ۱۳۸۱ نوشت: آقایان [سیدمحمد] میرمحمدی، [محمد] متولیان، [حسین شمسایی] و [هاشم] رهبری از حزب تمدن اسلامی‌، برای مشورت درخصوص انتخابات شورای شهر و رایزنی در مورد اوضاع‌ کلی‌ کشور آمدند.

مهدی، [مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور] آمد و گفت، خرید گاز از ترکمنستان توجیه اقتصادی ندارد، چون مشتری نداریم. خواست‌ که فیلم «خانه‌ای روی آب» [ساخته بهمن فرمان‌آرا] که ممنوع شده؛ برای کمک به آزاد شدن آن را ببینم.

آقایان [علی] شمخانی، [وزیر دفاع] و [سیدعلی] حسینی‌تاش، [رئیس مؤسسه تحقیقاتی صنایع دفاعی] آمدند در مورد صنایع غنی‌سازی اورانیوم و توسعه آن و خطرهای آن از ناحیه آمریکا و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مذاکره شد و پیشنهادهایی ارائه دادند.

آقای [حمیدرضا] آصفی، سخن‌گوی وزارت امورخارجه آمد. در مورد شیوه‌کار خود توضیح داد و خواست از سیاست‌های اصولی و پایه‌ای نظام سر در بیاورد. گفت، [ناجی صبری]، وزیر امورخارجه عراق بنا بود به ایران بیاید و رهبری مخالفت نمودند، ولی با هیاهویی‌که چند نماینده در روزنامه به راه انداختند، وزیر امورخارجه و رئیس‌جمهور عقب‌نشینی‌کردند. گفتم، اگر مصلحت را در آمدن او می‌دانیم، نباید از هیاهو بترسیم. گفت، پیشنهاد شده‌ که امتیازی در مورد خسارات و زندانی‌ها بیاورد که هنوز نپذیرفته است.

عصر آقای حسین مرعشی، [نماینده کرمان] آمد. گفت، مشارکتی‌ها در پرونده [نظرسنجی] آقایان [عباس] عبدی و [بهروز] گرانمایه، نگرانند.

آقای [حسین] نصیری، دبیر [شورای‌عالی] مناطق آزاد آمد. در مورد چابهار و قشم و مزاحمت‌هایی‌ که برای اداره امور آنها وجود دارد، توضیحاتی داد.

شب میهمان رهبری بودیم؛ برای ولیمه ازدواج هدی، دخترشان با [مصباح‌الهدی]، پسر آقای [محمدباقر] باقری‌کنی. در آنجا آقای [مهدی] کروبی، [رئیس مجلس]، جریان جلسه هیئت‌رئیسه مجلس و شورای نگهبان را گفت. از نحوه انعکاس خبر آن انتقاد کردم. به آقای خاتمی، [رئیس‌جمهور] گفتم، در مورد سفر [ناجی صبری]، وزیر امورخارجه عراق، بهتر است براساس مصالح عمل کنند.

اعلان شد که عملیات استشهادی دیروز تل‌آویو دو مورد بوده و ۲۳ کشته و ۱۰۰ زخمی داشته است. صدام [حسین]، [رئیس‌جمهور عراق]، امروز گفت، در مقابل آمریکا مقاومت می‌کند و بازرسان را جاسوس خواند.

۲۵۹

کد مطلب 2166397

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین