روایت زیباکلام از اشتباه برجسته‌سازی سیاسی مفهوم «مستضعفین» بعد از انقلاب؛ فقر به ارزش و ثروت به ضد ارزش تبدیل شد

یک استاد علوم سیاسی معتقد است که پس از انقلاب، با برجسته‌سازی سیاسی مفهوم «مستضعفین»، فقر به ارزش و ثروت به ضد ارزش تبدیل شد که این تغییر رویکرد فرهنگی، تبعات اقتصادی سنگینی به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق زیباکلام در بخشی از گفتگوی خود با خبرآنلاین با تیتر «هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود» با نقد نگاه فرهنگی حاکم بر اقتصاد سیاسی ایران گفت: ارتقای جایگاه اقشار کم‌درآمد به شکلی مصنوعی صورت گرفت؛ به طوری که فقیر و محروم بودن مایه افتخار و در مقابل، تولید ثروت دارای بار منفی شد.

زیباکلام با اشاره به تفاوت این نگاه با دوران پیش از انقلاب، خاطرنشان کرد که در گذشته کارآفرینی و ثروت مایه سرشکستگی نبود، اما پس از انقلاب به دلیل مصادره اموال و نگاه منفی به سرمایه‌داری، انگیزه برای توسعه اقتصادی و تولید ثروت آشکار از بین رفت و این امر یکی از دلایل اصلی کند شدن روند توسعه در کشور بوده است.

۳۱۲۱۱

کد مطلب 2166677

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

آخرین اخبار