۶ نفر
۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
امتحانات این دانشگاه‌ها مجازی شد

با ابلاغ وزارت علوم و تصمیم ستاد مدیریت آموزش عالی تهران، امتحانات پایانی نیم‌سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، مقطع کارشناسی، دانشگاه‌های علامه طباطبائی، تهران، شهید بهشتی، الزهرا و صنعتی شریف به صورت «مجازی» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، دانشگاه‌هایی که تاکنون اعلام کرده‌اند امتحانات پایانی نیم‌سال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ آنها به صورت مجازی برگزار می‌شود عبارتند از :

دانشگاه علامه طباطبائی

ایسنا نوشت: در اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی آمده است: به استناد نامه مورخ ۲۹ دی ماه ۱۴۰۴ وزارت علـوم، تحقیقات و فنـاوری و با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت آموزش عالی استان تهران، در مقطع کارشناسی، امتحانات پایان نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ مقطع کارشناسی دانشگاه علامه طباطبائی، مطابق برنامه، به صورت «غیرحضوری» در سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس lms.atu.ac.ir برگزار می‌شود.

نام کاربری و رمز عبور استادان «کد استادی» و نام کاربری و رمز عبور دانشجویان «شماره دانشجویی» است. راهنمای نحوه شرکت در آزمون در صفحه اول سامانه قرار دارد. پشتیبانی سامانه از طریق سامانه گفتینو (چت آنلاین) در صفحه نخست سامانه آموزش مجازی انجام می‌شود.

بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، امتحانات و جلسات دفاع از پایان‌نامه/ رساله مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی‌ارشد و دکتری) به صورت حضوری مطابق برنامه برگزار می‌شود.

دانشگاه تهران

دانشگاه تهران نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد که به استناد نامه شماره ۲/۲۹۵۲۶۳ مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت آموزش عالی استان تهران، امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمامی واحدهای دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی به صورت «غیرحضوری»، طبق برنامه اعلام شده قبلی از تاریخ ۴ بهمن ۱۴۰۴ و با استفاده از سامانه elearn.ut.ac.ir برگزار می‌شود.

ضمناً راهنماهای برگزاری و شرکت در آزمون برخط ویژه استادان و دانشجویان تا روز ۳۰ دی ماه در سامانه آموزش الکترونیکی به نشانی elearn.ut.ac.ir در دسترس خواهد بود.

امتحانات مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی‌ارشد و دکتری) به صورت «حضوری» و طبق برنامه اعلام شده قبلی برگزار خواهد شد.

دانشگاه شهید بهشتی

مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه شهید بهشتی نیز با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی جاری را اعلام کرد و بر این اساس، امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در مقطع کارشناسی این دانشگاه به صورت «غیرحضوری» برگزار خواهد شد.

این اطلاعیه در ادامه تاکید کرده است: امتحانات و دفاع از پایان‌نامه/رساله مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی‌ارشد و دکتری) به صورت «حضوری» برگزار خواهد شد.

دانشگاه الزهرا

بر اساس اعلام دانشگاه الزهرا و به استناد نامه شماره ۲/۲۹۵۲۶۳ مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ وزارت علـوم، تحقیقات و فنـاوری و با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت آموزش عالی استان تهران، امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴، در مقطع کارشناسی به صورت «غیرحضوری» برگزار می‌شود.

امتحانات مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی‌ارشد و دکتری) به صورت «حضوری» برگزار خواهد شد.

دانشگاه فرهنگیان

در پی سوالات مکرر دانشجومعلمان در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول، دانشگاه فرهنگیان در اطلاعیه ای اعلام کرد که با توجه به بخشنامه جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جلسه‌ای امروز در سازمان مرکزی برگزار خواهد شد و تصمیمات اتخاذ شده در این خصوص به فوریت اعلام خواهد شد.

بر این اساس، نتیجه این جلسه که به درخواست دانشجومعلمان و برای شفافسازی روند امتحانات تشکیل شده، به زودی از طریق کانال‌های رسمی دانشگاه به اطلاع تمامی دانشجومعلمان خواهد رسید.

دانشگاه صنعتی شریف

بر اساس اعلام دانشگاه صنعتی شریف، امتحانات پایان ترم این دانشگاه با یک هفته تعویق و به صورت غیرحضوری در مقطع کارشناسی و حضوری در دوره تحصیلات‌تکمیلی برگزار خواهد شد.

این دانشگاه در ادامه اطلاعیه خود آورده است: تصمیمات تکمیلی و جزئیات دیگر مانند وضعیت امتحانات مشترک بین کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، خوابگاه، رفت‌وآمد به دانشگاه، سلف و... بعد از تصمیم‌گیری مسئولین دانشگاه به اطلاع دانشجویان رسانده می شود.

شب گذشته معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ابلاغیه‌ای خطاب به روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور اعلام کرد که امتحانات پایانی دوره‌های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد و نحوه برگزاری این امتحانات برای مقاطع کاردانی و کارشناسی به صورت حضوری یا مجازی، در اختیار استان‌ها خواهد بود.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2171146

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین