فرمانده نیروی زمینی سپاه: نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کردیم/ هم افزایی مطلوبی بین ارتش و سپاه برقرار است

فرمانده نیروی زمینی سپاه در جلسه هم‌افزایی فرماندهان نیروی زمینی ارتش و سپاه گفت: هم‌افزایی موجود میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران سرمایه‌ای ارزشمند است که باید با جدیت تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،، سردار سرتیپ محمد کرمی فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در جلسه هم‌افزایی فرماندهان نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به مناسبت ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار در ستاد هوانیروز ارتش برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح ما امروز تنها یک نیروی نظامی نیستند، بلکه حامل اندیشه‌های الهی هستند و با هم‌افزای روزافزون پای این ارزش‌ها می‌ایستند، چرا که رسالت ما، ادامه مسیر انبیا و رسالتی بسیار سنگین است. 

به روایت ایلنا ، وی افزود: امروزه هم‌افزایی مطلوبی میان نیروهای مسلح، به‌ویژه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در تمامی حوزه‌ها برقرار است. برگزاری جلسات مشترک و همکاری در بخش‌هایی مانند جهاد خودکفایی، زمینه بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های متقابل را فراهم کرده و این روند به‌خوبی در حال پیشرفت است. این وحدت و انسجام، با ناکام گذاشتن تلاش‌های دشمنان، به‌ویژه در حوادث و فتنه‌های اخیر، بار دیگر نشان داد که حضور هماهنگ نیروهای مسلح در کنار ملت، موجب خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و تحقق اهداف جبهه حق شده است.

سردار کرمی تصریح کرد: هم‌افزایی و بهره‌گیری از نگاه توحیدی باعث شد که دشمن نتواند به اهداف خود برسد. از آن طرف هم خداوند مکر خودشان را به ان‌ها بازگرداند. اینها عنایات الهی است و این عنایات زمانی شامل حال ما می‌شود که با هم و در کنار هم باشیم و وحدت، انسجام و برادری در میدان عمل تجلی یابد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران بیان داشت: امروز الحمدالله به فضل الهی این انسجام و برادری باعث شد که نقشه‌های دشمن نقش بر آب شود. چنانکه ترامپ در جریانات اخیر رمز عملیات خود را به عنوان کشته‌سازی اعلام کرد و گفت اگر تعداد کشته‌ها زیاد باشد پاسخی سخت به ایران می‌دهیم. طراحی عملیات گروه‌های معاند و مختلف نشان داد که آنها با خشن‌ترین روش‌ها به میدان آمدند. برای چه این کار را کردند؟ چون می‌خواستند روحیه نیروهای مسلح را بشکنند. اما وحدت نیروهای مسلح و هماهنگی با مردم با توکل بر خدا باعث شد تا همه با روحیه کامل به میدان بیایند و دشمنان به اهداف شوم خود دست نیابند.

وی خاطر نشان کرد: هم‌افزایی موجود میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران سرمایه‌ای ارزشمند است که باید با جدیت تداوم و تقویت شود. با بهره‌گیری از برنامه‌ریزی مشترک و پیگیری مستمر فرماندهان قرارگاه‌ها، استفاده متقابل از توانمندی‌های ارتش و سپاه می‌تواند به افزایش کارآمدی، پیشبرد بهتر مأموریت‌ها و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن منجر شود. بی‌تردید، با ایستادگی و تلاش در مسیر الهی، وعده قطعی پیروزی از آن جبهه حق خواهد بود.

گفتنی است در پایان این دیدار تفاهم‌نامه همکاری بین طرفین امضاء و لوح یاد بود نیز تبادل شد.

31216

کد مطلب 2172802

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین