روایت رسایی از دلایل تحریم ساترا توسط اتحادیه اروپا؛ سانسور نمایش مصرف الکل، سیگار و بی‌حجابی در فیلم‌ها و سریال‌ها را نقض آزادی بیان می دانند!

حمید رسایی نوشت: اتحادیه اروپا با استناد به ادعاهای حقوق بشری، تحریم‌های جدیدی را علیه نهادهای ایرانی اعمال کرد که در میان آنها نام سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوتی و تصویری (ساترا) نیز به چشم می‌خورد؛ اقدامی که به گفته مقامات اروپایی به دلیل «سانسور محتوای فرهنگی» از جمله نمایش مشروب، سیگار و بی‌حجابی در فیلم‌ها و سریال‌ها صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در کانال تلگرامی خود نوشت: اتحادیه اروپا بار دیگر با استناد به ادعاهای حقوق بشری، تحریم‌های جدیدی علیه نهادهای ایرانی از جمله سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوتی و تصویری (ساترا) وضع کرده است.

مقامات اروپایی دلیل اصلی این اقدام را نقض آزادی بیان و اطلاعات از طریق سانسور محتوای سیاسی و فرهنگی در رسانه‌ها اعلام کرده‌اند.


نکته جالب اینجاست که آن‌ها به‌طور خاص به سانسور نمایش مصرف الکل، سیگار و بی‌حجابی در فیلم‌ها و سریال‌ها به عنوان مصادیق نقض آزادی بیان اشاره کرده‌اند.

تحلیلگران این اقدام را نماد بارز «استانداردهای دوگانه» غرب در حوزه‌های حقوق بشر، آزادی بیان و سیاست‌های بین‌المللی می‌دانند.

تحریم نهادی مانند ساترا به بهانه حقوق بشر، درحالی‌که اتحادیه اروپا رسما از گروهک‌های تروریستی مثل منافقین و رسانه‌های حامی تروریسم مانند اینترنشنال و بی‌بی‌سی فارسی حمایت می‌کند، تناقض آشکار رویکرد این اتحادیه را نشان می‌دهد.

کمیسیون فرهنگی در حال بررسی طرحی برای تدوین قانون مربوط به نظارت و حمایت در حوزه شبکه نمایش خانگی و صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی است.

31216

کد مطلب 2176005

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین