سرمایه گذاری ۳۷ همتی بخش خصوصی در ۸۹ طرح گردشگری اردبیل

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: در حوزه گردشگری ۸۹ طرح در استان اردبیل با اعتبار بیش از ۳۷ همت با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال احداث است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، نگار سریع الاطلاق معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان در نشست وزیر میراث فرهنگی با مجمع نمایندگان استان اردبیل اظهار کرد: در حوزه گردشگری ۸۹ طرح در سطح استان اردبیل با اعتبار بالغ بر ۳۷ همت توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال ساخت داریم که بهره برداری از آنها سبب ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۵۰۰ نفر خواهد شد.وی افزود: ۵۲ مورد از این طرح ها بالای ۶۰ درصد است و تا دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

سرمایه گذاری ۳۷ همتی بخش خصوصی در ۸۹ طرح گردشگری اردبیل

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل یادآور شد: در بین طرح های مذکور پروژه های بالای هفتاد درصد نیز وجود دارد که تکمیل آنها یک و نیم همت اعتبار نیاز دارد و همچنین در حوزه تامین زیرساخت‌های طرح‌های مذکور نیازمند مساعدت هستیم.

سریع الاطلاق با اشاره به تسهیلات پرداخت شده از محل سفر رئیس جمهور به استان اردبیل گفت: تسهیلاتی در حوزه گردشگری به ارزش دو همت از محل منابع سفر ریاست جمهوری جذب شده است و در مرحله معرفی متقاضیان به بانک قرار دارد که شامل ۶۵ طرح در حوزه های مختلف گردشگری است.

سرمایه گذاری ۳۷ همتی بخش خصوصی در ۸۹ طرح گردشگری اردبیل

وی با اشاره به انجام اقدامات در حوزه افزایش سرمایه گذاری و تحقق سرمایه گذاری آسان یادآور شد: در این حوزه سی مجوز بی نام صادر شده که آماده سرمایه گذاری است و همچنین ۱۱۴ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است تا از این طریق سرمایه گذاری در استان توسعه یابد.

48

کد مطلب 2179607

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین اخبار