برگزاری آزمون جذب نیرو در دهیاری‌های مازندران

آزمون جذب نیرو در دهیاری‌های مازندران با حضور ۴۰۸ داوطلب برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، حسن اصغریان رستمی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در بازدید از حوزه‌های برگزاری آزمون اشتغال در دهیاری‌ها، از برگزاری آزمون جذب نیرو بر اساس مجوزهای صادره برای دهیاری‌های کشور خبر داد. ‎

رستمی با اشاره به برگزاری آزمون در دو حوزه ساری و نوشهر اظهار داشت:در این مرحله، آزمون ۴۰۸ نفر از داوطلبان برگزار شد و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تعداد ۶۱ نفر از پذیرفته‌شدگان در رده‌های شغلی کارشناس مالی، کارشناس فنی و آتش‌نشان در نهاد دهیاری‌ها به‌کارگیری خواهند شد.

وی با بیان اینکه مازندران دارای ۳۶۰۰ روستا است، افزود: از این تعداد، ۲۳۳۸ روستا دارای دهیاری فعال هستند و هم‌اکنون بیش از ۳۰۰۰ نفر شامل دهیاران، مسئولان مالی، فنی و سایر نیروها در ساختار دهیاری‌های استان مشغول فعالیت‌اند.

مدیرکل امور روستایی استانداری مازندران تأکید کرد: تقویت نیروی انسانی متخصص در دهیاری‌ها نقش مهمی در ارتقای خدمات‌رسانی و توسعه روستاهای استان دارد و این آزمون نیز در همین راستا برگزار شده است.

کد مطلب 2181833

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

آخرین اخبار