دستگیری دروازه‌بان سابق تیم ملی صحت ندارد

در ۲۴ ساعت گذشته، اخباری مبنی بر جلب و دستگیری یکی از بازیکنان سرشناس سابق فوتبال ایران در فضای مجازی منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ این بازیکن پس از دوری ناگهانی از فوتبال و درگیری با فعالیت‌های تجاری که در سال‌های قبل‌تر آغاز کرده بود، در نهایت پس از از دست دادن شانس حضور در لیگ برتر فوتبال ایران به طور کلی از نگاه‌ها محو شد. 

به گزارش ورزش سه، او که ظاهرا مشکلات و مسائل جدی با برخی از بستگان نزدیک و وکیل سابقش نیز دارد، بنا به گفته نزدیکانش در حال حاضر خارج از کشور به سر می‌برد و خبر مربوط به بازداشت وی به دلیل مسائل سیاسی صحت ندارد. 

یک منبع رسمی شایعه هرگونه دستگیری یا بازداشت این بازیکن سابق برخی از تیم‌های پرطرفدار و اسم و رسم‌دار فوتبال ایران را تکذیب کرده و آن را ناشی از خبرسازی می‌داند.

258 258

کد مطلب 2187289

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین