ادامه حملات موشکی ایران؛ انفجارهای پیاپی تل‌آویو و هدف قرار گرفتن مقر وزارت جنگ صهیونیستها

در پی تداوم حملات موشکی ایران، منابع خبری از وقوع انفجار در تل‌آویو و شنیده‌ شدن صدای انفجارهای گسترده در بخش‌هایی از کرانه باختری و شمال و مرکز سرزمین‌های اشغالی خبر می‌دهند.

به گزارش خبرآنلاین، رسانه‌های فلسطینی و رژیم صهیونیستی گزارش دادند که موج تازه‌ای از حملات موشکی ایران مناطقی در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس این گزارش‌ها، انفجاری در شهر تل‌آویو رخ داده و هم‌زمان صدای چندین انفجار متوالی در مناطق مختلفی از کرانه باختری و نیز شمال و مرکز سرزمین‌های اشغالی شنیده شده است.

این منابع خبری اعلام کردند که با فعال‌شدن مجدد آژیرهای هشدار در نقاط گوناگون، انفجارهای گسترده‌ای به وقوع پیوسته است.

همچنین تصاویری از لحظه اصابت یکی از موشک‌ها به قلب فلسطین اشغالی منتشر شده که هم‌زمان با واکنش‌ها و تجمعاتی در برخی مناطق همراه بوده است.

بر اساس گزارش‌ها، موشک‌های ایرانی تل‌آویو و دیگر مناطق را هدف قرار داده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین از هدف قرار گرفتن ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در منطقه الکریاه تل‌آویو خبر دادند.

رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی اعلام کردند در پی اصابت موشک‌های ایرانی به شهر تل‌آویو، دست‌کم هشت نفر زخمی شده‌اند.

بر اساس این گزارش‌ها، حملات اخیر موجب وارد آمدن خسارات قابل توجه به برخی ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها در تل‌آویو شده و صحنه‌هایی از تخریب گسترده در بخش‌هایی از این شهر منتشر شده است.

310310

کد مطلب 2188714

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین