مذاكرات اسلام آباد

۲ نفر
۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۲
پاپ لئو: بمباران هوایی به طور کل منع شود

رهبر کاتولیک‌های جهان در جدیدترین اظهارات ضد جنگ خود در حالی که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران وارد چهارمین هفته خود می‌شود، بمباران‌های هوایی را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت که آنها بی‌هدف هستند و باید ممنوع شوند.

به گزارش خبرآنلاین، «پاپ لئو» رهبر کاتولیک‌های جهان در دیدار با مدیران و کارکنان شرکت هواپیمایی ITA ایتالیا با اشاره به حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، استفاده از نیروی هوایی در جنگ را به شدت محکوم کرد.

به نوشته ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، پاپ گفت: «هیچ‌کس نباید از اینکه تهدیدهای مرگ و نابودی ممکن است از آسمان بیاید، بترسد.»

وی در بخش دیگری‌ از صحبت‌هایش افزود: «پس از تجربیات غم‌انگیز قرن بیستم، بمباران‌های هوایی باید برای همیشه ممنوع می‌شدند. با این حال، آنها هنوز وجود دارند. این پیشرفت نیست؛ این پسرفت است!»

رهبر کاتولیک‌های جهان بارها خواستار آتش‌بس در جنگ ایران شده و روز یکشنبه این درگیری را «رسوایی برای کل خانواده بشری» خواند.

۴۲/۴۲

کد مطلب 2197512

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =