مذاكرات اسلام آباد

حاجی میرزایی: وزارت دفاع در فاصله دو جنگ ذخایر لازم را تامین و تدبیر کرد/ کسی بدنبال سازش نیست

حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس جمهور در گفت‌وگویی زنده اظهار کرد: ذخایر استراتژیک وجود دارد که برای کالاهای اساسی سهمیه‌های معین در نظر گرفته شده است که دستگاه‌ها آن میزان ذخیره‌سازی را انجام داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس جمهور در گفت‌وگویی زنده اظهار کرد: ما تابع نظام تصمیم‌گیری کلان کشور هستیم.

بنا بر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: دولت هم قبل از جنگ ۱۲ روزه و هم به فاصله تا این جنگ تعاملات خوبی با نیروهای مسلح داشته است.

وی افزود: وزارت دفاع در فاصله دو جنگ ذخایر لازم را تامین و تدبیر کرد و امکانات لازم را پیش‌بینی کرد.

 حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: ذخایر استراتژیک وجود دارد که برای کالاهای اساسی سهمیه‌های معین در نظر گرفته شده است که دستگاه‌ها آن میزان ذخیره‌سازی را انجام داده‌اند؛ رئیس جمهور حداقل هر روز با سران‌یکی از کشورها گفتگو دارد.

رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: کسی بدنبال سازش نیست.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2201715

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین