مذاكرات اسلام آباد

رهبر اقلیت سنای آمریکا: اکنون زمان پایان دادن به عملیات شکست حماسی است؛ اختیارات جنگی رئیس جمهور را به رای می‌گذاریم

رهبر اقلیت سنای آمریکا اعلام کرد که دموکرات‌ها قطعنامه اختیارات جنگی را با هدف توقف دخالت نظامی آمریکا در ایران و تأکید مجدد بر اختیارات قانونی کنگره بر تصمیمات پیرامون اعلام جنگ به رأی خواهند گذاشت.

به گزارش خبرآنلاین از آناتولی، چاک شومر روز دوشنبه در صحن سنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت که وی بدون مشورت با قانونگذاران یا کسب مجوز برای استفاده از نیروی نظامی، آمریکا را وارد جنگ کرده است.

طبق گزارش ایرنا، وی گفت: ترامپ آمریکا را به جنگ کشاند. او این کار را بدون مشورت با کنگره انجام داد. او این کار را بدون مجوز استفاده از نیروی نظامی انجام داد. او این کار را بدون برنامه و بدون استراتژی انجام داد.

شومر با اشاره به بی‌ثباتی در تنگه هرمز، افزایش قیمت بنزین و ادامه مقاومت ایران اعلام کرد که شرایط از زمان آغاز جنگ در ۲۸ فوریه بدتر شده است.

این سناتور ارشد دموکرات، نحوه مدیریت جنگ توسط دولت آمریکا را «عملیات شکست حماسی» نامید و گفت جمهوری‌خواهانی که از رئیس‌جمهور حمایت می‌کنند، در ایجاد چنین نتیجه ای سهیم هستند.

شومر گفت: جمهوری‌خواهان از دونالد ترامپ حمایت کرده اند و آنها نیز به اندازه ترامپ مسئول عملیات شکست حماسی هستند و به همین دلیل است که این هفته، دموکرات‌ها دوباره رأی‌گیری در مورد قطعنامه اختیارات جنگی را برای توقف خصومت‌ها در ایران و بازگرداندن قدرت ورود به جنگ به کنگره، جایی که همیشه باید این اختیار باشد، برگزار خواهند کرد.

وی افزود: این مجلس تماشاچی نیست. کنگره باید کار خود را انجام دهد و مطمئن شود که هیچ رئیس‌جمهوری نمی‌تواند این کشور را به تنهایی و بدون هیچ پیامدی به جنگ بکشاند. اکنون زمان پایان دادن به عملیات شکست حماسی است.

طبق قانون اساسی آمریکا، تنها کنگره این کشور قدرت اعلام جنگ را دارد.

315

کد مطلب 2205490

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =