مذاكرات اسلام آباد

علم‌الهدی: شایعات اخیر درباره تنگه هرمز مردود است/ تجمعات تا اعلام نظر نهایی رهبر انقلاب تداوم یابد

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در اجتماع مردمی منطقه وکیل‌آباد شایعات اخیر درباره تنگه هرمز را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، شامگاه جمعه ۲۸ فروردین در اجتماع مردمی منطقه وکیل‌آباد، ضمن تقدیر از حضور مردم، به نقش آنان در تحکیم جبهه مقاومت، اهمیت فعالیت رسانه‌ای مردمی، رد شایعات اخیر درباره تنگه هرمز و لزوم تداوم تجمعات تا اعلام نظر نهایی رهبر انقلاب تأکید کرد.

بنا بر روایت وبسایت شخصی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، علم‌الهدی با اشاره به اینکه روز جمعه متعلق به حضرت بقیةالله (عج) است، حضور مردم در اجتماع وکیل‌آباد را اقدامی ارزشمند در مسیر انتظار فرج دانست و اظهار کرد: گام‌های ارزشمند برادران و خواهران در این تجمع عظیم و حمایت از رهبری و انقلاب، در شمار اعمال منتظران امام زمان(عج) نوشته می‌شود .

 ایشان با قدردانی از مجاهدت‌های ارزشمند مردم در این مقطع حساس، گفت: اسلام در جبهه‌ای عظیم در برابر کفر جهانی ایستاده و به دلیل همین مجاهدات، اسلام و تشیع با قدرت در نگاه جهانیان معرفی می‌شود. 

 ایشان افزود: عشق مردم به خدا، پیامبر(ص) و اهل‌بیت(علیهم السلام)، آنان را به حمایت از دین واداشته و این اقدام در پرونده اعمال آنان، برتر از بسیاری عبادات و مستحبات ثبت خواهد شد.

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2207106

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین