مذاكرات اسلام آباد

۳۰ درصد ورق MDF کشور در اردبیل تولید می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: بیش از هفت واحد تولید صنایع سلولزی در استان فعال است و این واحدها علاوه بر تامین بیش از ۳۰ درصد نیاز کشور به محصولات MDF، بخشی از تولیدات خود را به بازارهای بین‌المللی صادر می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، رامین صادقی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: از میان هفت واحد تولیدی صنایع سلولزی در ۲ واحد زنجیره کامل تولید MDF و سایر محصولات چوبی از مرحله مواد اولیه تا محصول نهایی به‌ صورت کامل وجود دارد.

وی اضافه کرد: این واحدها نقش قابل‌توجهی در رونق اقتصادی و افزایش اشتغال در استان اردبیل دارند و تکمیل و توسعه زنجیره‌های تولید در بخش محصولات سلولزی و صنایع وابسته به چوب در سال جاری در دستور کار قرار دارد.

۳۰ درصد ورق MDF کشور در اردبیل تولید می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: بیش از پنج هزار نفر در هفت واحد تولیدی صنایع سلولزی به‌ صورت مستقیم مشغول به کار هستند و ظرفیت اشتغال‌زایی واحدهای مورد اشاره در حال افزایش است.

۳۰ درصد ورق MDF کشور در اردبیل تولید می‌شود

وی افزود: بر همین اساس تلاش می کنیم تا علاوه بر تکمیل زنجیره تولید در واحدهای موجود، امسال و سال‌های آینده صنایع اقماری و پایین‌دستی مرتبط با آنها را نیز توسعه دهیم تا زمینه ایجاد ارزش افزوده بیشتر، تکمیل خوشه تولید و افزایش توان رقابتی استان اردبیل در بازارهای داخلی و خارجی فراهم شود.

48

کد مطلب 2207751

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =

آخرین اخبار