مذاكرات اسلام آباد

شهرداری دوره چگنی آماده توزیع ۲۰۰۰ تن آسفالت در سطح شهر

شهردار چگنی اعلام کرد : ۲۰۰۰ تن آسفالت خریداری شده و مراحل قانونی و اداری توزیع آن در سطح شهر تکمیل شده و به‌زودی عملیات پخش آسفالت در معابر شهری آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، میرزاپور در گفتگو با خبرنگار خبرآنلابن در خرم‌آباد گفت: به دلیل آغاز جنگ و شرایط خاص، کار پخش آسفالت به تعویق افتاد، اما به محض راه‌اندازی کارخانه آسفالت سازمان همیاری، شهرداری چگنی اولین شهرداری خواهد بود که عملیات پخش آسفالت را آغاز می‌کند.


وی افزود: ۲۰۰۰ تن آسفالت خریداری شده و با سازمان همیاری شهرداری‌های استان برای پخش آن در سطح شهر توافق شده است همچنین مراحل اداری و قانونی این فرآیند نیز تکمیل شده است.


شهردار چگنی همچنین به وضعیت پروژه‌های شهری اشاره کرد و گفت: طرح‌های شهری حتی در زمان جنگ متوقف نشدند و در حال حاضر بسیاری از پروژه‌ها در مراحل تکمیل قرار دارند. 

ویادامه داد: تکمیل و تجهیز پارک‌ها و میادین سطح شهر با اعتبار ۵ میلیارد تومان به پایان رسیده و این پروژه‌ها در یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

میرزاپور در ادامه به وضعیت ناوگان خودرویی شهرداری پرداخت و اظهار داشت: با توجه به فرسودگی کامل تجهیزات، از ۶ ماه گذشته تمرکز ویژه‌ای در این حوزه داشته‌ایم و خوشبختانه تاکنون ۹۰ درصد ناوگان سبک و سنگین شهرداری بروزرسانی و توسعه یافته است. 

ویافزود: علاوه بر خریداری چندین دستگاه ماشین‌آلات در گذشته، اخیراً دو دستگاه بیل مکانیکی بکهو و یک دستگاه کمپرسی نیسان از مرکز خریداری شده است که با اضافه شدن ماشین آلات جدید  بخش عمده‌ای از مشکلات ناوگان خودرویی شهرداری برطرف خواهد شد 

کد مطلب 2209392

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار