مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۵
تصاویری از ورود عراقچی به سن‌پترزبورگ

وزیر خارجه کشورمان دقایقی پیش وارد روسیه شد.

به گزارش خبرآنلاین، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بامداد امروز دوشنبه برای انجام یک دیدار رسمی از فدراسیون روسیه وارد سن‌پترزبورگ شد.

وزیر امور خارجه کشورمان قرار است در این سفر با سرگئی لاوروف همتای روسی و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار و گفتگو کند.

تصاویری از ورود عراقچی به سن‌پترزبورگ

ایرنا نیز گزارش داد: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران با پرواز میناب ۱۶۸ به یاد بچه‌های مدرسه میناب که در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، بامداد دوشنبه با هدف دیدار با رئیس‌جمهور روسیه وارد سن پترزبورگ شد.

وزیر امور خارجه در ادامه سفر دوره‌ای خود به منطقه و پس از دو نوبت مذاکرات در اسلام آباد پاکستان و یک سفر به عمان طی سه روز اخیر وارد روسیه شد.

کاظم جلالی سفیر ایران و برخی مقامات روسیه در فرودگاه بین‌المللی پولکووا سن‌پترزبورگ از وزیر امور خارجه کشورمان استقبال کردند.

پیش از این، سفیر ایران در روسیه در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در ادامه جهاد دیپلماتیک برای پیشبرد منافع کشور و در میانه تهدیدات خارجی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در سفر به سن پترزبورگ با رئیس جمهور روسیه دیدار می کند.

جلالی خاطرنشان کرد: هماهنگی تعاملات و پیشبرد برنامه‌های مشترک در سطح منطقه و بین‌الملل، مهمترین دستور کار این سفر است.

این دیپلمات کشورمان افزود: ایران و روسیه در کارزار نیروهای تمامیت خواه جهان علیه کشورهای مستقل و عدالت‌خواه و همچنین کشورهایی که به دنبال دنیایی به دور از یکجانبه گرایی و سلطه غرب هستند، در جبهه واحد حضور دارند.

عراقچی روز یکشنبه پس از بازدید از مسقط و دیدار با مقام‌های عمانی، برای دومین بار طی سه روز اخیر به اسلام‌آباد سفر کرد و طی توقفی کوتاه پیش از عزیمت به مسکو، با مسئولان پاکستانی دیدار کرد.

تصاویری از ورود عراقچی به سن‌پترزبورگ

تصاویری از ورود عراقچی به سن‌پترزبورگ

تصاویری از ورود عراقچی به سن‌پترزبورگ

315

کد مطلب 2210926

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین