مذاكرات اسلام آباد

رشد ۲۷۵ درصدی حمل بار ریلی در شمالغرب طی ۴۰ روز جنگ

مدیرکل راه‌آهن شمالغرب کشور از افزایش چشمگیر ۲۷۵ درصدی جابه‌جایی بار در این مسیر طی بازه ۴۰ روزه خبر داد و گفت: حجم حمل بار از ۱۰ میلیون و ۸۷۸ هزار تن-کیلومتر به ۳۰ میلیون تن-کیلومتر رسید.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، منوچهر صفری اظهار داشت: عمده محموله‌های جابه‌جا شده شامل محصولات فولادی، مواد شیمیایی، کانی‌های معدنی و کالاهای صادراتی بوده که بیشتر از ایستگاه قروه عازم ترکیه شده‌اند.

وی افزود: این موفقیت نقشی کلیدی در افزایش سهم حمل‌ونقل بین‌المللی و بهبود درآمد عملیاتی این اداره کل ایفا کرده است.

صفری با اشاره به تداوم این روند تصریح کرد: رشد بی‌سابقه آمارها نشان از اعتماد روزافزون بازرگانان به حمل‌ونقل ریلی و تقویت جایگاه این محور در تجارت خارجی کشور دارد.

مدیرکل راه‌آهن شمالغرب با بیان اینکه این عملکرد کم‌نظیر حاصل تلاش شبانه‌روزی و اقدامات جهادی کارکنان در مدت ۴۰ روز جنگ تحمیلی ثبت شده، تأکید کرد: نسبت به مدت مشابه سال قبل، جهشی قابل توجه رخ داده است.

به گفته صفری، شمار واگن‌های بارگیری شده در این بازه از ۳۲۸ واگن در سال گذشته به یک هزار و ۶ واگن در امسال رسیده که رشد خیره‌کننده ۳۵۰ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین حجم تناژ بارگیری از ۱۶ هزار و ۴۸۴ تن به ۵۶ هزار تن افزایش یافته که بیانگر رشد ۳۵۰ درصدی دیگر است.

راه‌آهن شمالغرب با ۴۵۲ کیلومتر خط اصلی (شامل ریل‌های سنگین و تراورس بتنی)، ۲ ایستگاه تشکیلاتی، ۵ ایستگاه فرماندهی، ۹ ایستگاه تحت فرمان و ۸ ایستگاه محلی، به سیستم علائم الکتریکی R.C مجهز است و ارتباط ایستگاه‌ها از طریق تلفن، پارتی‌لاین و بیسیم برقرار می‌شود. این مسیر ریلی به دلیل اتصال تهران به تبریز و شرق کشور به غرب و در نهایت پیوند ایران با اروپا، از اهمیتی راهبردی برخوردار است.

کد مطلب 2211108

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =