مذاكرات اسلام آباد

وحدت ملی و پشتیبانی مردم، پشتوانه اقتدار ایران اسلامی است

استاندار کرمانشاه در همایش «اقتدار جانفدایان ایران امام‌رضایی» با تأکید بر نقش تعیین‌کننده مردم در صیانت از کشور، گفت: ملت ایران با وحدت، بصیرت و ایستادگی، همواره پشتیبان نظام اسلامی و نیروهای مسلح بوده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه،  منوچهر حبیبی امروز در همایش «اقتدار جانفدایان ایران امام‌رضایی» که در بزرگراه بزرگراه امام خمینی(ره) برگزار شد، با تبریک میلاد باسعادت امام رضا(ع)، اظهار کرد: مردم ایران در مقاطع مختلف تاریخی نشان داده‌اند که در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های خود استوار و ثابت‌قدم هستند.

وی با اشاره به نقش مردم در عبور از حوادث و بحران‌ها، افزود: ملت ایران همواره پشتیبان نظام اسلامی، ولایت و نیروهای مسلح بوده و در بزنگاه‌های حساس حضوری پررنگ و اثرگذار داشته‌اند.

استاندار کرمانشاه با قدردانی از اقوام مختلف ایرانی، تصریح کرد: اقوام گوناگون این سرزمین در کنار یکدیگر، نماد وحدت، همدلی و انسجام ملی هستند و در صحنه‌های مختلف، از کشور و انقلاب دفاع کرده‌اند.

وی با اشاره به رخدادهای پس از شهادت «امام شهید»، گفت: ۶۰ روز پس از شهادت امام شهید، سربازان به میدان آمدند و ظرف چند هفته ۳۲ میلیون جان‌فدا را ثبت‌نام کردند. سربازان، تنگه هرمز را بستند، اقتصاد دنیا را فلج کردند و جهان را به شگفتی واداشتند.

حبیبی با تاکید بر نقش مردم در این روزها، ادامه داد: رهبر شهید؛ همان‌گونه که وعده داده بودید مردم مبعوث شدند. نزدیک به ۶۰ روز است که همراه و پشتیبان نیروهای مسلح و امام جوان هستند و خون‌خواه خون شهیدشان‌اند. شبانه‌روز زیر بمباران بودیم، اما حتی لحظه‌ای شعارها قطع نشد. ایست‌ و بازرسی‌ها را زدند، اما عقب‌نشینی نکردیم. تهدید کردند که به عصر حَجَر برمی‌گردید، اما نیروهای مسلح، دنیا را متعجب کردند و بسیاری از تکنولوژی‌های به روز دشمن را به زمین نشاندند.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران در این میدان نه‌تنها ساقط نشد راست قامت ایستاد، بلکه به عنوان یک ابرقدرت نوین ایران اسلامی شناخته شد. جزیره خارگ را نتوانستند بگیرند، اما ما حیفا و تل‌آویو را به تلی از خاک تبدیل کردیم. کردهای قهرمان از اقلیم کردستان عراق گرفته تا کردستان ایران باوفا به دعوت ترامپ «نه» گفتند و او را به زباله‌دان تاریخ ریختند.

حبیبی همچنین با تأکید بر اقتدار جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز ایران اسلامی با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، رهبری حکیمانه و حمایت مردم، مسیر پیشرفت و عزت را با قدرت ادامه می‌دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: حضور مسئولان در میان مردم و روحیه جهادی مدیران، سرمایه‌ای ارزشمند برای عبور از مشکلات و تحقق اهداف بلند نظام اسلامی است.

کد مطلب 2212240

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =

آخرین اخبار