مذاكرات اسلام آباد

​ رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو : خبرهایی درباره کمبود لوازم یدکی در بازار شایعه است

​ رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران گفت: هنوز آثار مستقیم جنگ به شکل محسوس وارد بازار لوازم یدکی نشده است.

سید احمد حسینی، در گفتگو با خبرآنلاین با اشاره به آخرین وضعیت بازار لوازم یدکی خودرو اظهار کرد: در حال حاضر بازار با کمبود جدی قطعات مواجه نیست، اما برای جلوگیری از بروز بحران در ماه‌های آینده، باید تدابیر لازم از همین امروز اندیشیده شود.

وی  با اشاره به مشکلات ایجاد شده در مسیرهای تأمین کالا گفت: یکی از چالش‌های اصلی، محدودیت‌هایی است که در مبادی ورودی کشور به‌وجود آمده است. با توجه به شرایط منطقه و مشکلاتی که در برخی مسیرهای تجاری ایجاد شده، لازم است مسیرهای جایگزین برای واردات کالا هرچه سریع‌تر فعال شود.

حسینی افزود: بخش مهمی از تولید داخلی قطعات نیز وابسته به تأمین مواد اولیه از صنایع فولاد و پتروشیمی است و اتفاقات اخیر در این حوزه، نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است. به همین دلیل بخش خصوصی پیشنهاد داده تعرفه واردات مواد اولیه و برخی کالاهای ضروری به صفر برسد تا روند تولید با اختلال مواجه نشود.

​رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو درباره قطعات خودروهای چینی و مونتاژی نیز گفت: برخی ادعاها درباره نبود قطعات یا جهش شدید قیمت‌ها در این بخش، بیشتر شایعه است. البته در خودروهای مونتاژی، حتی پیش از شرایط اخیر نیز مشکلاتی وجود داشت، زیرا برخی شرکت‌ها نزدیک به دو سال است که به تعهدات قانونی خود در زمینه تأمین قطعات و خدمات پس از فروش به‌درستی عمل نکرده‌اند.

 مشروح این خبر را اینجا بخوانید. 

223223

کد مطلب 2213796

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین