مذاكرات اسلام آباد

آقای عارف! دقیقا ما هم منتظر همین هستیم/ این که شما نیز همان را بگویید که مردم می گویند، چندان جذاب نیست

عارف، معاون اول رئیس جمهور، روز گذشته در نشست با اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت با انتقاد از افزایش‌های غیرمنطقی قیمت‌ها گفته است: «دستگاه‌های مسئول باید با این پدیده برخورد قاطع و فوری داشته باشند.» او تاکید کرده که «جلوگیری از گران‌فروشی یک ضرورت جدی است و آنچه برای ما اهمیت دارد، مقابله با سوءاستفاده‌هایی است که در این فضا رخ می‌دهد.»


به گزارش خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت: اما نکته درباره تاکیدات آقای عارف، دقیقا حرف تمامی مردم در این روزهاست. آقای عارف، ما یعنی مردم هم منتظر همین هستیم که با سوءاستفاده کنندگان، چرا برخورد نمی شود؟ یعنی افزایش قیمت ها در بازار و شرایط امروز، بالاخره در چه نقطه ای قرار است، متوقف شود؟ 
به نظر می رسد، با وضعیتی که پیش می رویم، شاید نتوان نقطه توقف و یک ایستگاه برای قیمت ها به ویژه کالاهای اساسی غذایی متصور شد. 
آقای عارف، نکته دقیقا همین جاست که این روزها مردم، نسبت به قیمت ها و تلاطم بازار گلایه مندند و این که شما در مقام دولت و دستگاه اجرایی، همین حرف مردم را تکرار کنید، شاید چندان جذاب نباشد. شاید لازم باشد شما در چنین جلسه ای که مرتبط با «اطلاع رسانی» است، از برخورد دستگاه های مسئول و از اقداماتی که برای جلوگیری از بلبشوی قیمت ها انجام دادید، گزارش دهید.
 آقای عارف ما به سلامت نفس و زحماتتان آگاهیم اما این که در چنین موضوعی شما نیز همان را بگویید که مردم می گویند، چندان جذاب نیست.بی شک این روزها مهم ترین رنج مردم، التهاب بیش از اندازه در قیمت کالاهاست که هر بار یک شوک جدید به جیب مردم وارد می کند؛ مگر حقوق کارگران و کارمندان  بر اساس شرایط روز افزایش می یابد که هر بار قیمت کالاها تغییر می کند؟
23302
کد مطلب 2214569

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین