مذاكرات اسلام آباد

مسئولان حق ندارند تولیدکنندگان را سرگردان کنند

رئیس‌کل دادگستری استان قزوین با تأکید بر ضرورت حل فوری مشکلات تولیدکنندگان، خواستار پرهیز از برگزاری جلسات بدون خروجی شد و از تشکیل «قرارگاه اقتصادی» برای تصمیم‌گیری سریع و عملیاتی در حمایت از واحدهای صنعتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حجت الاسلام و المسلمین «علی مصطفوی نیا» رییس کل دادگستری استان قزوین در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که با حضور دادستان مرکز استان، معان اقتصادی استاندار  و سایر اعضای این ستاد برگزار شد، با تأکید بر ضرورت گره‌گشایی از مشکلات تولیدکنندگان گفت: افتخار ما رفع مشکلات فعالان صنعتی است و باید از برگزاری جلساتی که خروجی عملی ندارند، پرهیز کرد.

وی اضافه کرد: تا وقتی اراده قوی در مسئولین و تولیدکنندگان نباشد، هیچ کمک ویژه ای راه به جایی نخواهد برد.

مصطفوی‌نیا با اشاره به روحیه جهادی صنعتگران در پیکار جنگ اقتصادی افزود: شما تولیدکنندگان حتی در زمین سوخته نیز نا امید نشده و دوباره تقاضای فعالیت می‌کنید و این روحیه جای تقدیر و ستایش دارد، به همین دلیل ما مسوولان حق نداریم، عزیزان تولیدکننده را سرگردان برگزاری جلسات متعدد و بی‌نتیجه کنیم.

رئیس کل دادگستری استان قزوین در همین راستا از پیشنهاد تشکیل یک قرارگاه اقتصادی ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی خبر داد و تصریح کرد: بنا داریم این قرارگاه به صورت مستمر تشکیل شود و نماینده تام‌الاختیاری از تمامی دستگاه‌های مرتبط مانند برق، دارایی و بیمه نیز در این جلسات حضور داشته باشند، تا مشکلات صنعتگران در لحظه طرح و برای آن تصمیم‌گیری شود.

مصطفوی‌نیا با اشاره به مشکلات مطرح‌شده در این جلسه تأکید کرد: ما نمی‌توانیم برای حل مشکلات بیکاری و تعطیلی واحدها، برگزاری جلسات اقتصاد مقاومتی را به ماه‌های بعد موکول کنیم.

رییس کل دادگستری استان قزوین در خصوص معوقات بانکی، بیمه‌ای و مالیاتی نیز اظهارکرد: تلاش می‌کنیم از تمام اختیارات قانونی در استان برای کمک به تولیدکنندگان استفاده کنیم،  به همین منظور دادستان و همکاران ما در دستگاه قضایی پیگیر حل این موانع هستند و قطعا فعالان حوزه تولید و صنعت را در این برهه تنها نخواهیم گذاشت.

در این جلسه مشکلات هفت واحد صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.

کد مطلب 2214811

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =