مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۱
 آغاز تدریجی گرما در زنجان از اواسط هفته

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان از آغاز روند افزایش تدریجی دما در مناطق مختلف این استان از امروز (شنبه) تا اواسط هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، مرتضی قدیمی با اشاره به وضعیت جوی استان در روز شنبه اظهار کرد: آسمان زنجان امروز در اغلب مناطق صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود و در ساعات بعدازظهر، وزش بادی نسبتاً ملایم دور از انتظار نیست.

وی افزود: این الگوی جوی تا ظهر سه‌شنبه به صورت پایدار ادامه می‌یابد و در این بازه زمانی، بارش چشمگیری در استان پیش‌بینی نمی‌شود. تنها احتمال رگبارهای ضعیف و محدود در مناطق مرتفع وجود دارد.

قدیمی درباره اواخر هفته هشدار داد: از روز چهارشنبه، پوشش ابرها در بیشتر نقاط استان افزایش می‌یابد و سرعت وزش باد هم به نسبت بیشتر خواهد شد.

به گفته وی، بهترین زمان برای وقوع رگبارهای پراکنده و رعد و برق، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه همین هفته ارزیابی می‌شود.

کارشناس هواشناسی زنجان در ادامه به ثبت دمای نقاط مختلف استان در شبانه‌روز گذشته اشاره کرد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، ایستگاه خیرآباد سلطانیه با کمینه دمای ۳ درجه، خنک‌ترین و گیلوان با بیشینه دمای ۲۶ درجه، گرمترین نقطه استان بوده‌اند.

قدیمی در پایان با اشاره به وضعیت هوای مرکز استان تصریح کرد: دمای شهر زنجان در شبانه‌روز گذشته بین ۴ تا ۲۲ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده است.

کد مطلب 2216457

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین