مذاكرات اسلام آباد

فضاسازی شهرکرد باید آیینه مفاخر و هویت ملی باشد

عضو شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تجلیل از بانوی سردار بی‌بی مریم بختیاری، گفت: توجه به مفاخر در نام‌گذاری معابر و فضاسازی شهری، نقش مهمی در تقویت هویت فرهنگی و رضایت عمومی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛  یوسف صادقی، عضو شورای اسلامی شهر، در جلسه‌ ۴۱۳ علنی شورا بر لزوم تحول در رویه‌های جاری و تکیه بر ظرفیت‌های بومی شهر تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم شفافیت در واگذاری‌های شهری اظهار داشت:تعیین تکلیف دکه‌های استیجاری سطح شهر باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود. طبق نص صریح قانون، مبنای این واگذاری‌ها باید برگزاری مزایده باشد؛ چرا که معتقدیم در تمامی زمینه‌ها، قانون باید تنها فصل‌الخطاب باشد.

صادقی در ادامه با اشاره به ضرورت انضباط شهری و حفظ حقوق پیاده‌راه‌ها خاطرنشان کرد:در خیابان کاشانی اقدامات بسیار خوبی در زمینه پیاده‌روسازی و نصب مبلمان شهری شایسته صورت گرفته است،اما متأسفانه با وجود این زیرساخت‌های مناسب، همچنان شاهد سد معبر توسط برخی مغازه‌داران هستیم. ساماندهی این وضعیت و رفع سد معبر، مطالبه جدی شهروندان برای بهره‌مندی از فضاهای عمومی است.

عضو شورای اسلامی شهر با تمرکز بر مباحث فرهنگی و هویت‌بخشی به شهرکرد، به میراث ماندگار این شهر اشاره کرد و افزود: نمد، شناسنامه و میراث کهن شهرکرد است و باید در هفته شهرکرد به شکلی ویژه‌تر و شایسته‌تر دیده شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌شود هر یک از روزهای هفته فرهنگی شهرکرد به نام یکی از میراث‌های ملموس این شهر نام‌گذاری شود. همچنین ضروری است نشست‌های گفتگو و تجلیل از مفاخر و محققان شهرکرد به صورت سالانه تکرار گردد تا مسیری برای پیشبرد اهداف شهر باشد. وی تأکید کرد که تمامی برنامه‌ها باید دقیقاً بر پایه زیست‌بوم و ریشه‌های اصیل مردم همین دیار طراحی و اجرا شوند.

 وی در پایان گفت:ما موظف به تقویت حس تعلق خاطر در میان مردم هستیم و یکی از راه‌های آن، تجلیل و استفاده از ظرفیت مفاخر در فضاسازی‌های شهری و نام گذاری های معابر است در این راستا و با عنایت به تجلیل بانوی سردار بی بی مریم بختیاری توسط رهبر شهید انقلاب، تعجیل در نام گذاری میدان بی بی مریم و پرهیز از کوتاه نگری مطالبه جدی مردم بوده و باعث ایجاد رضایت در بین اقشار مردم به خصوص بانوان و بختیاری ها خواهد شد.

کد مطلب 2217930

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

آخرین اخبار