مذاكرات اسلام آباد

برگزاری دوره بازآموزی مربیان درجه ۳ شنا با حضور ۶۵ مربی در خرم‌آباد 

دوره بازآموزی مربیان درجه ۳ شنا استان لرستان با حضور ۶۵ مربی از اقصی نقاط استان و با تدریس استاد مجید یگانه، مدرس رسمی فدراسیون شنا، به مدت یک روز در سالن اجتماعات آزادگان آموزش و پرورش استان لرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، در جریان برگزاری این دوره، جناب آقای دکتر محمد فتحی بیرانوند، رئیس هیئت شنا استان لرستان، با حضور در محل برگزاری، ضمن آگاهی از نحوه اجرا، کیفیت آموزش و فضای برگزاری دوره، عملکرد هیئت شنا استان را مورد ارزیابی قرار داد.

وی با تبیین اهمیت موضوع آموزش و لزوم ارتقای سطح آگاهی و دانش مربیان، عملکرد هیئت استان را بر اساس ارزیابی رسمی فدراسیون شنا بسیار مطلوب دانست و اظهار کرد: «استان لرستان از حیث تعداد کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی برگزارشده و نیز تعداد افراد تحت آموزش، موفق به کسب رتبه سوم کشوری شده است.

رئیس هیئت شنا استان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت بهره‌گیری تمامی مربیان و ورزشکاران از منابع آموزشی تخصصی به‌منظور ارتقای دانش و دستیابی به موفقیت‌های حرفه‌ای تأکید کرد و افزود: «هیئت استان خود را در زمینه ارتقای سطح آموزش و توسعه ورزش قهرمانی، با هماهنگی کامل فدراسیون شنا، مسئول می‌داند و در جهت استفاده از شیوه‌های نوین آموزشی و ارزیابی مستمر دوره‌ها، برنامه‌ریزی لازم را انجام خواهد داد.

کد مطلب 2220107

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار