مذاكرات اسلام آباد

۱۵پرونده قصاص در قزوین به صلح انجامید

رییس کل دادگستری استان قزوین از مصالحه ۱۵فقره پرونده قصاص در استان با تلاش اعضای شعبه ویژه مصالحه و فعالان حوزه صلح و سازش در سال گذشته خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حجت‌الاسلام والمسلمین «علی مصطفوی‌نیا» رییس کل دادگستری استان قزوین با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه اظهار کرد: ترویج فرهنگ گذشت و بخشش نه تنها یک توصیه اخلاقی بلکه یک ضرورت اجتماعی انکارناپذیر است که می‌تواند از بروز بسیاری از آسیب‌های روانی، اقتصادی و خانوادگی ناشی از اجرای قصاص جلوگیری کند.

وی ادامه داد: هر مورد سازش در پرونده‌های قصاص، به معنای بازگشت آرامش به دو خانواده و پیشگیری از تشدید کینه‌ها و درگیری‌های نسل‌های بعدی است، از این رو نهادینه‌سازی فرهنگ صلح، افزون بر جنبه‌های شرعی و انسانی نقش کلیدی در کاهش جمعیت کیفری، آسیب های روانی و ارتقای سلامت اجتماعی ایفا می‌کند.

دادگستری-قزوین.jpg

مصطفوی‌نیا افزود: در سال گذشته ۱۵فقره پرونده قصاص در استان با تلاش اعضای شعبه ویژه مصالحه قتل و فعالان حوزه صلح و سازش منجر به مصالحه شده است.

رییس کل دادگستری استان قزوین در پایان ضمن قدردانی از زحمات اعضای شعبه ویژه مصالحه قصاص و فعالان حوزه صلح و سازش، بر استمرار این مسیر تأکید کرد و گفت: دستگاه قضایی استان خود را موظف می‌داند با حمایت از شعبه ویژه مصالحه قصاص و فعالان مردمی، بسترهای فرهنگی و حقوقی لازم برای افزایش مصالحه پرونده های قصاص در سال جاری را فراهم کند.

کد مطلب 2220799

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

آخرین اخبار