۰ نفر
۱ تیر ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۷

نهم تیر اولین سری جدید برنامه «هفت» با اجرای محمود گبرلو روی آنتن می‌رود و قرار است قسمت‌های ابتدایی این برنامه بدون تغییر دکور و آیتم‌هاپخش می‌شود.

به گزارش خبر آنلاین، یک هفته دیگر به زمان پخش سری جدید برنامه تلویزیونی «هفت» باقی است و تا کنون نام محمود گبرلو به عنوان مجری و علی قانع تهیه کننده سری جدید این برنامه قطعی شده است.


با این حال سری جدید «هفت»، به دلیل زمان محدود عوامل اجرایی بدون تغییر در دکور راهی آنتن می‌شود و از طرف دیگر به لحاظ محتوا و آیتم‌های برنامه نیز این برنامه تا چند قسمت بدون تغییر نسبت به سری قبل پخش می‌شود.

 

ظاهرا عوامل اجرایی سری جدید برنامه «هفت»به دلیل زمان محدود قطعی شدن تیم شان از طرف شبکه زمان زیادی برای تغییر در فرم و محتوای برنامه نداشته‌اند و تغییرات در سری جدید این برنامه به مرور و همزمان با پخش انجام خواهد شد.

57247

کد خبر 222109

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۰:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    91 4
    تغییر نرمه نه تغییر سخت. باید تحریم کرد این برنامه رو. من که نگاه نمیکنم. هنرمندان هم نباید به تماس این برنامه جواب بدهند
  • بدون نام IR ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    83 4
    این اسمش بدون تغییره؟! انتظار داشتین اسم برنامه بشه هشت؟! شخم زدن دیگه، تفکر عوض شده. اون وقت چه فرقی داره دکور قرمز باشه یا سبز؟!
  • الف US ۰۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    88 2
    جوری گفتی بدون تغییر فک کردیم با جیرانی پخش میشه . آیتمها که اهمیت نداره
  • بدون نام IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    1 0
    اگر نمی خواستند تغییر بدهند چرا عوامل رو عوض كردند
  • هفت IR ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    6 0
    7 فقط با جیرانی
  • بدون نام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    4 0
    به سینمای دهه 60 خوش امدید
  • بدون نام IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    4 0
    به اين ترتيب مديران سيما سوء ظنشان را نشان دادند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین