معاون رئیس‌جمهور: به مردم اعتماد داریم، اینترنت به وضعیت گذشته بازخواهد گشت، زیرا دستور رئیس‌جمهور است/ پیوند بوم‌گردی با انسجام اجتماعی اهمیت دارد

معاون رئیس‌جمهور:تصور می‌کردیم با پول و پروژه می‌توان محرومیت‌زدایی کرد، در حالی که هرجا توانمندسازی شکل گرفته، محرومیت‌زدایی واقعی اتفاق افتاده است.

به گزارش خبرآنلاین، عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم در مراسم روز ملی بوم‌گردی گفت: از اینکه تنوعی از ایران را زیر یک سقف می‌بینم خوشحالم. ما سال‌ها نگاه اشتباهی به توسعه داشتیم و تصور می‌کردیم اگر آزادراه یا ساختمان‌های بلند بسازیم، توسعه اتفاق افتاده است؛ در حالی که توسعه مفهومی فراتر و پیش از عمران دارد.

وی افزود: میل به امید و ماندن در روستا اهمیت زیادی دارد. اگر به سازه‌های اجتماعی توجه نکنیم، سازه‌های عمرانی فایده‌ای نخواهند داشت. گاهی خدمات به روستاها می‌بریم اما انگیزه ماندن در روستا وجود ندارد و به همین دلیل نیازمند بازنگری در سیاست‌ها هستیم.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: در حوزه بوم‌گردی نباید فقط به اقامت توجه کنیم، بلکه باید به دنبال ایجاد ارتباط و پیوند میان مردم باشیم. پیوند بوم‌گردی با انسجام اجتماعی اهمیت زیادی دارد، زیرا جامعه امروز شرایط دشواری از جمله تحریم و جنگ را تجربه می‌کند و اگر درست رفتار نکنیم، جامعه دچار فرسودگی خواهد شد.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم پیوند میان بوم‌گردی و انسجام اجتماعی تقویت شود. تعریف ما از محرومیت‌زدایی نیز اشتباه بوده است؛ تصور می‌کردیم با پول و پروژه می‌توان محرومیت‌زدایی کرد، در حالی که هرجا توانمندسازی شکل گرفته، محرومیت‌زدایی واقعی اتفاق افتاده است.

حسین‌زاده گفت: باید در جایگاه خدمتگزار مردم قرار بگیریم. برنامه‌ریز واقعی هر روستا باید خود مردم روستا باشند و ما فقط نقش تسهیل‌گر را ایفا کنیم. روستا باید خودش را روایت کند و روستاییان راوی داستان‌ها و ظرفیت‌های خود باشند.

وی افزود: جوامعی که سرمایه تاریخی دارند، می‌توانند سرمایه اجتماعی تولید کنند. باید شخصیت‌های فرهنگی روستاهای خود را شناسایی و معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم درباره اینترنت نیز گفت: محدودیت اینترنت برای بوم‌گردی‌ها مشکلات زیادی ایجاد کرده است. برخلاف کسانی که می‌گویند اینترنت به شرایط قبل بازنمی‌گردد، ما به مردم اعتماد داریم و اینترنت به وضعیت گذشته بازخواهد گشت، زیرا دستور رئیس‌جمهور است. اینترنت ابزار کار و ارتباط است و قطع آن به صنایع دستی و فعالان این حوزه آسیب زده است.

وی خاطرنشان کرد: جامعه نباید در حوزه اقتصاد دچار گرفتاری شود. ما در دوران سختی قرار داریم و بیش از هر زمان دیگری به مردم نیازمندیم و باید به مردم بگوییم صاحب اصلی این کشور خودشان هستند.

حسین‌زاده تأکید کرد: مردم حق دارند حرف و نقد خود را بیان کنند، اما کسانی که به تریبون دسترسی دارند نباید جامعه را دچار دوقطبی کنند. ایران همه ما را به هم پیوند داده و ما تا پای جان پای ایران خواهیم ایستاد.

۲۳۳۲۳۶

کد مطلب 2221185

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 11
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    23 0
    مثل همیشه دروغگو
  • IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    26 0
    قطع اینترنت دستور کیه؟!
  • علیرضا IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    19 0
    تا کِی باید هر روز بیاییم تو سایت‌ها و پیگیر اینترنت باشیم؟! تو کدوم کشوری اینجوری با مردمشون رفتار میشه؟ چون خواسته‌‌ها و درآمد و معیشت و سفره‌ی ما به اینترنت وابسته‌س، اینجوری ما با ما رفتار میکنن!؟ این بود جواب اتحاد و همدلی و وحدت و وفاقی که ازش صحبت میشد؟ تا کِی باید به انتظار بشینیم؟! چرا درک نمیکنن که مشکل داریم؟! جون به لب شدیم بخدا. این چه زندگیه که ما داریم،
  • جوان بدبخت IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    19 0
    اگه اعتماد شما به مردم واقعی بود همون اول قطع نمی‌کردید. حق مردم خودتونم می‌دونید چه بخواین چه نخواین باید وصل کنین حالا اینجا رأی میخرین... اینترنت آزاد حق همه مردمه و باید در سریع ترین حالت باز بشه!
  • IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    16 0
    فقط وعده وعید همین الان مردم با بدبختی وصل میشن با پرو وصل میشن با هر کوفتی وصل میشن کدومشون علیه امنیت ملی اقدام کردن که اتصال آزادانه امنیت رو به خطر بندازه؟؟؟ تازه وقتی اینترنت آزاد باشه دیگه کسی از وی پی ان هم استفاده نمی کنه وقتی ارزان و برابر باشه جامعه احساس آرامش می کنه دیگه کسی اعتراض هم نمی کنه… اگر هدف حفظ امنیته باید رضایت اجتماعی رو به دست بیارید یا فیلتر کنید یا گرون
  • IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    13 0
    هر وقت باز شد بگو
  • سم IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    14 0
    وصل کن اینترنت بی صاحبُ 😠
  • س IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    11 0
    تاسف
  • شهروند IR ۱۴:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    16 0
    کی به شما اعتماد داره؟ ...
  • سم IR ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    13 0
    اینترنت ها رو باز کنییید ! اینستاگرام و فیلترشکن ها رو باز کنیییید جنگ تمام شده ...
  • احمد IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    8 0
    وصل کنید
  • هموطن IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    17 0
    ملت ایران همیشه از چنددهه قبل وقبل تر سرگرم وعده وقصه گویی بوده... اینترنتی که باید هزینه قطع بودنش بدی و نداری بدرک که وصل نمیکنن. روح وروان وطراوتی نمونده.
  • هادی IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    20 0
    ولی مردم به شما اعتماد ندارند
  • حسن IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    18 1
    زیرا دستور رییس جمهور است !!! اگه رییس جمهور حرف آخر رو میزد ایران ویران نبود
  • سارا IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    5 4
    کار به عمل بر آید، به سخندانی نیست جانم. هشتاد روزه دریغ از به دلیل موجه. خوب کاری کردید فضای مجازی رو از دسترس خارج کردید چون به کفر و فحشا و فحاشی کشیده شده بود اما برنامه و سایت های علمی و کاربردی و بازارهای مالی امثال کوینکس چرا از دسترس خارج شدن؟! صاحب خونه من منتظر نمی‌مونه که هی امروز و فردا میکنید. بچه گرسنه مردم منتظر نمیشه که هی امروز فردا می‌کنید
  • IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    15 1
    فقط حرف بزنید کنگره برگزار کنید.کو مرد عمل
  • IR ۱۶:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    9 2
    مگه مردم چکار میخواهند بکنند که از اتصال اینترنت واهمه دارند.ما مردم عادی فقط دنبال کار و زندگی خودمان هستیم کاری به سیاست و پیامهای موهوم بیگانگان در اینترنت نداریم.مردم ایران سیاسی نبودند و نیستند.اگر اوضاع اقتصادی کشور رو به روال باشد ما اصلا حتی کاری به نرخ دلار هم نداریم چه برسه به اینکه کار سیاسی کنیم.تجربه نشان داد که رفتن دنبال سیاست آخر و عاقبت نداره.همینکه زندگی خودمان را اداره کنیم و برای زندگی بهتر بشه برنامه ریزی کنیم برای کل عمرمون کافیه
  • IR ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    12 0
    اگر به دستور رییس جمهور هست پس چرا زودتر دستور نداده

آخرین اخبار