روایت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از پاسخ رهبر شهید انقلاب به پیشنهاد پناهگاه امن

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به دیدار سردار پاکپور فرمانده شهید سپاه با رهبر شهید انقلاب قبل از شهادت گفت: رهبر شهید انقلاب بودن در کنار مردم را به رفتن در پناهگاه و جای امن ترجیح دادند و در نهایت در محل کار خویش به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم عزیزی امروز جمعه ۱۵ خرداد در جمع نمازگزاران جمعه شمال غرب شیراز در شهرک گلستان با اشاره به روایتی از سردار شهید پاکپور قبل از شهادت رهبر انقلاب، اظهار کرد: سردار پاکپور چند رور قبل ار شهادت نزد ایشان رفته و درخواست جابجایی به پناهگاه و مکان امن کرد که این پیشنهاد مورد قبول رهبر شهید قرار نمی‌گیرد.

به روایت ایسنا،  وی افزود: رهبر شهیدمان در آن دیدار به سردار پاکپور فرمودند که جان من از جان مردم عزیزتر نیست و هرگز به پناهگاه نخواهم رفت؛ مگر مردم پناهگاه دارند؟ در حالی که سردار پاکپور صراحتا از توطئه دشمنان و سو قصد به جان ایشان به حضرت آقا خبر می‌دهند.

عزیزی ادامه داد: این‌گونه بود که رهبر شهید انقلاب تا پایان عمر گرانبهای خویش مردمی زیست و از مردم جدا نشد و پس از شهادت، مردم مبعوث شده به خیابان پرچم انقلاب را علم کردند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دشمن سعی داشت واقعیت ها را در مورد ایشان وارونه جلوه دهد اما همه ما دیدیم که رهبر شهید انقلاب در روز روشن و در محل کار خویش به شهادت رسیدند.

۳۱۲۱۱
کد مطلب 2228993

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین