پیشرفت چشمگیر تأمین زمین برای مسکن در شهرستان کیار/تخصیص ۲۶۰ میلیارد ریال برای آماده‌سازی اراضی

سرپرست راه و شهرسازی شهرستان کیار از پیشرفت قابل‌توجه در روند تأمین و آماده‌سازی زمین‌های طرح‌های حمایتی مسکن در شهرهای مختلف این شهرستان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی در چند شهر منطقه آغاز شده و بخش عمده‌ای از اراضی مورد نیاز متقاضیان واجدشرایط تأمین شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ احمد فاضلی سرپرست راه و شهرسازی شهرستان کیار در تشریح آخرین وضعیت طرح‌ های حمایتی مسکن در شهرستان کیار ااظهارداشت :  تاکنون در شهر های دستنا، شلمزار و گهرو، مجموعا ۲۳.۷۷ هکتار زمین برای اجرای این طرح‌ها تأمین شده است

وی افزود: عملیات آماده‌سازی این اراضی با بودجه‌ای بالغ بر ۲۶۰ میلیارد ریال آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود طی دو ماه آینده به طور کامل به اتمام برسد.

در رابطه با گره‌گشایی از مشکلات زمین در شهر ناغان، فاضلی تصریح کرد : پس از تلاش‌های مستمر و با درایت و حمایت‌های مدیرکل راه و شهرسازی استان، موفق به اخذ مجوزهای لازم برای تأمین ۴.۵ هکتار زمین در این شهر شدیم.

وی خاطرنشان کرد : پس از ارائه طرح توسط مشاور و طی مراحل قانونی تغییر کاربری در کمیسیون ماده ۵، عملیات آماده‌سازی این سایت نیز آغاز خواهد شد.

سرپرست راه و شهرسازی شهرستان کیار   به آمار متقاضیان نهضت ملی مسکن اشاره کرد و افزود: در سطح شهرستان کیار، تعداد ۱۸۳۰ نفر برای این طرح ثبت‌نام کردند که از این میان، ۴۷۶ نفر با احراز چهار شرط اصلی، تایید نهایی شدندکه  از این تعداد، ۴۰۹ نفر اقدام به افتتاح حساب نموده‌اند و تاکنون برای ۳۹۵ نفر از متقاضیان ، زمین تأمین شده است.

کد مطلب 2229158

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار