دولت در حال بررسی سناریوها/ احتمال افزایش اعتبار کالابرگ چقدر است؟

معاون وزیر کار گفت: دولت همچنان در حال بررسی سناریوهای افزایش مبلغ کالابرگ است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اندایش، معاون وزیر کار گفت: مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی از پانزدهم خردادماه طبق برنامه‌ریزی‌های قبلی آغاز شده است.  

تسنیم نوشت: وی افزود: سرپرستان خانوار با رقم آخر کد ملی ۰، ۱ و ۲، خانواده‌های نیروهای مسلح و همچنین مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی، فرآیند خرید خود را آغاز کرده‌اند.  

اندایش گفت: تا به امروز نزدیک به ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار خرید خود را انجام داده‌اند که این حجم نشان‌دهنده تحقق حدود ۸۰ درصد خریدها در ۱۵ روز ابتدایی شارژ اعتبار است.

معاون وزیر کار  اضافه کرد: در خصوص افزایش مبلغ یارانه کالابرگ، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سناریوهای مختلف را بر پایه محاسبات تورم و افزایش قیمت‌ها تدوین و به دولت ارائه کرده است.  

وی افزود: با وجود برگزاری جلسات متعدد، به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای، کاهش منابع و افزایش هزینه‌های ناشی از شرایط بحرانی و محاصره، دولت در حال بررسی دقیق تراز مالی برای تصمیم‌گیری در خصوص میزان افزایش و دهک‌های مشمول است.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2229747

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین