المان نوری «مصباح‌الهدی و سفینه‌النجاة» در میدان امام حسین(ع) مشهد نصب می‌شود

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: همزمان با فرارسیدن ایام محرم، المان نوری «اِنَّ الْحُسَیْنَ مِصْبَاحُ الْهُدَی وَسَفِینَةُ النَّجَاة» در عرشه پیاده‌راه میدان امام حسین(ع) با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی و انتقال مفاهیم معرفتی نهضت حسینی جانمایی و نصب می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، جاوید کیانی در گفتگویی اظهارکرد: در آستانه ایام سوگواری سیدالشهدا(ع) و در راستای فضاسازی متناسب با ماه محرم، المان نوری «اِنَّ الْحُسَیْنَ مِصْبَاحُ الْهُدَی وَسَفِینَةُ النَّجَاة» در عرشه پیاده‌راه میدان امام حسین(ع)، زیر پل ورودی مسیر فجر به فهمیده، نصب خواهد شد.

وی افزود: این اثر هنری با ارتفاع ۳.۵ متر و طول ۲۴ متر، از جمله المان‌های شاخص ویژه ماه محرم به شمار می‌رود که با هدف انتقال پیام‌های معنوی و معرفتی نهضت عاشورا به شهروندان و زائران طراحی و اجرا شده است.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ادامه داد: در ساخت این المان از سازه فلزی و حروف برجسته نورپردازی‌شده استفاده شده و طراحی و اجرای آن را محمدمهدی توسلی، هنرمند مشهدی، بر عهده داشته است.

کیانی خاطرنشان کرد: اجرای این‌گونه آثار هنری در سطح شهر، بخشی از برنامه‌های مدیریت شهری برای تقویت جلوه‌های فرهنگی و مذهبی و ایجاد فضایی متناسب با حال و هوای عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در مشهد مقدس است.

کد مطلب 2233019

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

آخرین اخبار