۱۲۱ هزار واحد صنفی در استان کرمان فعال است/راه‌اندازی شهرک صنفی شهدای اصناف

رئیس اتاق اصناف کرمان  از راه‌اندازی شهرک صنفی شهدای اصناف در نزدیکی کرمان خبر داد و گفت: این شهرک برای صنوفی ایجاد می‌شود که حضورشان در داخل شهر با محدودیت همراه است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محسن ربیعی رئیس اتاق اصناف کرمان امروز در نشست خبری هفته اصناف گفت: امسال این هفته با ماه محرم هم‌زمان شده و امیدواریم با الگو گرفتن از فرهنگ ایثار و همدلی، شاهد رونق بیشتر اصناف استان باشیم.

وی با اشاره به شرایط سخت اصناف در ماه‌های اخیر و هم‌زمانی آن با جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، تأکید کرد: فعالان صنفی در این مدت سربلند از آزمون بیرون آمدند و هم وظایف صنفی خود را انجام دادند و هم مسئولیت اجتماعی‌شان را به خوبی ایفا کردند.

ربیعی با بیان اینکه در ایام بحران، کمبودی در کالاهای اساسی استان احساس نشد، افزود: هرچند در برخی کالاها به دلیل تغییر قیمت کارخانه‌ها یا شرایط بازار، نوسان روزانه داشتیم، اما موارد گران‌فروشی بسیار محدود بود.

وی ادامه داد: برخی کسبه کالاهایشان را با قیمت‌های قبلی عرضه کردند که باعث تفاوت قیمت در واحدهای صنفی مختلف شد که این نشان‌دهنده روحیه انصاف و تعهد اجتماعی بخش قابل توجهی از اصناف استان است.

رئیس اتاق اصناف کرمان سپس از راه‌اندازی شهرک صنفی شهدای اصناف در نزدیکی کرمان خبر داد و گفت: این شهرک برای صنوفی ایجاد می‌شود که حضورشان در داخل شهر با محدودیت همراه است. زمین مورد نیاز هم به صورت اقساطی و با قیمت صنعتی واگذار می‌شود.

ربیعی افزود: تعمیرکاران خودروهای سبک از جمله گروه‌هایی هستند که در این شهرک تخصصی مستقر می‌شوند.

رئیس اتاق اصناف کرمان با اشاره به اینکه بسیاری از واحدهای صنفی فعلاً استیجاری هستند، تأکید کرد: ایجاد این شهرک می‌تونه بخشی از هزینه‌های تحمیلی به اصناف رو کاهش بده و زمینه توسعه فعالیت‌های تخصصی رو فراهم کند.

وی همچنین از انتقال شهرک سنگ به خارج از محدوده شهری و استقرار آن در نزدیکی آرامستان جدید خبر داد و گفت: این کار براساس درخواست خود صنف و با هدف ساماندهی بهتر انجام می‌شود.

ربیعی با اشاره به اقدامات اتاق اصناف در مدیریت بحران گفت: با توجه به شرایط ویژه کشور، ستاد بحران اتاق اصناف تشکیل شد و چندین رزمایش هم برای افزایش آمادگی برگزار شد.

وی افزود: در حوزه تأمین نان هم اقدامات لازم انجام شد و برای جلوگیری از اختلال در تولید، تعدادی از نانوایی‌ها به موتور برق مجهز شدند.

ربیعی همچنین درباره قیمت نان در استان کرمان تصریح کرد: پس از مراحل نهایی، نرخ نان آزادپز در کرمان اعلام خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف کرمان سپس از افتتاح خانه هلال، بهسازی ساختمان اتاق اصناف، راه‌اندازی اولین ایستگاه آتش‌نشانی بازار و اهدای ۱۰ دستگاه آب‌سردکن به عنوان بخشی از اقدامات این نهاد نام برد.

وی همچنین از ارائه بیمه تکمیلی به واحدهای صنفی استان خبر داد و گفت: این طرح با همکاری شرکت‌های بیمه در حال اجراست و اصناف می‌توانند از مزایاش استفاده کنند.

ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود، آمار فعالیت اصناف در استان را اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون ۱۲۱ هزار واحد صنفی در کرمان فعال هستند که از این تعداد، ۳۶ هزار واحد در شهر کرمان قرار دارند.

وی درباره نظارت بر بازار افزود: با وجود بازرسی‌های مداوم، نیاز است نظارت‌ها تقویت و جرائم مربوطه بازدارنده‌تر شود تا از سوءاستفاده متخلفان جلوگیری شود.

ربیعی برنامه‌های هفته اصناف را تشریح کرد و از جمله آنها می‌توان به پویش نذر خون، دیدار با خانواده‌های شهدا و مددجویان، و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی متنوع اشاره کرد.

رئیس اتاق اصناف کرمان بر لزوم شفاف‌سازی قیمت‌ها تأکید کرد و گفت: تمامی واحدهای صنفی موظفند قیمت‌ها را بر روی کالاها نصب کنند و بازرسان این موضوع را پیگیری می‌کنند.

 رئیس اتاق اصناف کرمان در پایان از شهروندان خواست هرگونه تخلف صنفی، از جمله گران‌فروشی و عدم درج قیمت، را از طریق شماره‌های ۳۲۲۱۲۳ و ۳۲۲۳۰۱۲۴ به اطلاع اتاق اصناف برسانند تا در اسرع وقت رسیدگی شود چراکه مشارکت مردم در نظارت، نقش مهمی در ثبات بازار و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان دارد.

کد مطلب 2234381

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار