مرز، شهر و جنگ؛ بازخوانی روایت های محلی کرمانشاه

 انجمن علمی دانشجویی برنامه‌ریزی شهری و توسعه منطقه‌ای دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری انجمن علمی دانشجویی مهندسی شهرسازی دانشگاه رازی و سایر انجمن‌های همکار  سلسله نشست‌های "روایت شهرها از جنگ" را برگزار می کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی انجمن جامعه شناسی ایران، در نشست اول با موضوع  "مرز، شهر و جنگ؛ بازخوانی روایت‌های محلی کرمانشاه" از «سلسله نشست‌های "روایت شهرها از جنگ"»، هانیه شیخی (دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه رازی کرمانشاه) و پریا پیغان (دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه رازی کرمانشاه) سخنرانی خواهند کرد. 

بر اساس این گزارش، تسهیلگر و دبیر نشست محسن شبستر (پژوهشگر دکترای شهرسازی دانشگاه علامه طباطبایی) است. این نشست فردا شنبه، ۳۰ خردادماه ۱۴۰۵ از ساعت ۲۰ الی ۲۱ در فضای مجازی برگزار می شود. علاقه مندان به شرکت در این نشست مجازی می توانند به نشانی اتاق مجازی انجمن برنامه‌ریزی شهری و توسعه‌منطقه‌ای دانشگاه علامه طباطبایی به شرح زیر مراجعه کنند:

https://meeting.atu.ac.ir/ch/anjoman-up

مرز، شهر و جنگ؛ بازخوانی روایت های محلی کرمانشاه

۲۱۶۲۱۶

کد مطلب 2235477

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

آخرین اخبار