قهرمانان شطرنج رده‌های سنی کشور در قزوین معرفی شدند

رقابت‌های شطرنج قهرمانی کشور در رده‌های سنی ۸ تا ۱۸سال با حضور ۵۲۵ورزشکار از ۳۰استان کشور پس از یک هفته رقابت فشرده در قزوین به پایان رسید و برترین‌های ۱۲رده سنی دختران و پسران معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ آیین اختتامیه رقابت‌های شطرنج قهرمانی کشور در رده‌های سنی ۸ تا ۱۸سال عصر یکشنبه با حضور مسئولان فدراسیون شطرنج، اداره کل ورزش و جوانان استان، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و خانواده ورزشکاران برگزار شد.

این مسابقات از ۲۵تا ۳۱خردادماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد و ۵۲۵شطرنج‌باز دختر و پسر از ۳۰ استان کشور در قالب ۱۲رده سنی و طی ۹دور به رقابت پرداختند.

در پایان این رقابت‌ها، برترین‌های هر رده سنی در بخش دختران و پسران معرفی و با اهدای مدال و احکام قهرمانی مورد تقدیر قرار گرفتند.

a3281734-507f-4558-98cd-cd50e7cef5c6.jpg

شطرنج؛ فراتر از یک رشته ورزشی

«مظفر علی‌شائی»، مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین، در مراسم اختتامیه با قدردانی از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت مسئولان استانی در برگزاری این رویداد، شطرنج را ورزشی آموزنده و تأثیرگذار در شکل‌گیری شخصیت نوجوانان و جوانان دانست.

وی با اشاره به نقش خانواده‌ها در هدایت فرزندان به سمت ورزش گفت: سرمایه‌گذاری در ورزش، زمینه‌ساز رشد استعدادها، افزایش نشاط اجتماعی و تضمین آینده نسل جوان است.

علی‌شائی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری قزوین ابراز امیدواری کرد شرکت‌کنندگان و خانواده‌های آنان در آینده نیز به عنوان گردشگر به این استان سفر کنند و با جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی قزوین بیشتر آشنا شوند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین از «محمد قورچی‌بیگی» دارنده سه مدال بازی‌های آسیایی نابینایان و کم‌بینایان و «ملیکا محمدی» شطرنج‌باز نوجوان قزوینی به عنوان نمونه‌ای از ظرفیت‌های ارزشمند شطرنج استان یاد کرد و گفت: قزوین توانایی معرفی قهرمانان بیشتری در عرصه‌های ملی و بین‌المللی را دارد.

image.png.jpeg

دانشگاه آزاد؛ میزبان رویدادهای بزرگ ورزشی

«محمدحسن ورسه‌ای»، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین نیز با اشاره به میزبانی این رقابت‌ها اظهار کرد: حضور صدها ورزشکار نوجوان و جوان از سراسر کشور، فضای دانشگاه را در ایام تعطیلات تابستانی سرشار از نشاط و پویایی کرد.

وی افزود: این مسابقات علاوه بر جنبه ورزشی، فرصت مناسبی برای تعامل، دوستی و تبادل تجربیات میان شرکت‌کنندگان استان‌های مختلف کشور فراهم کرد.

ورسه‌ای با تشریح امکانات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: این مجموعه با برخورداری از بیش از ۱۸هزار و ۵۰۰متر مربع فضای ورزشی شامل سالن‌های سرپوشیده، سالن بدنسازی، استخر و زمین‌های ورزشی، ظرفیت میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی را داراست.

وی خاطرنشان کرد: استفاده هیئت شطرنج استان از این ظرفیت‌ها، زمینه برگزاری مطلوب یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای شطرنج کشور را فراهم کرد.

افشار.jpg

بازگشت قزوین به میزبانی رقابت‌های ملی شطرنج

«شهره افشار»، رئیس هیئت شطرنج استان قزوین نیز با قدردانی از حمایت‌های فدراسیون شطرنج، اداره کل ورزش و جوانان و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: پس از حدود دو دهه، استان قزوین میزبانی یکی از مهم‌ترین مسابقات شطرنج کشور را بر عهده گرفت.

وی افزود: امکانات و زیرساخت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نقش مهمی در برگزاری مطلوب این رقابت‌ها داشت و مسابقات در فضایی آرام، منظم و با رضایت شرکت‌کنندگان برگزار شد.

افشار با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان اظهار کرد: در بخش دختران ۱۵۶ورزشکار در قالب جام «فرشتگان میناب» و در بخش پسران ۳۶۹ورزشکار در قالب جام «خلیج فارس» به مدت یک هفته با یکدیگر رقابت کردند.

معرفی برترین‌ها

در پایان این رقابت‌ها، در بخش دختران و رده‌های سنی مختلف، نیکی عظیمی‌زاده از تهران (زیر ۸سال)، بنیتا گروسی از تهران (زیر ۱۰سال)، ساورینا راه‌پیما از گیلان (زیر ۱۲سال)، دیانا نجفی از مازندران (زیر ۱۴سال)، عسل ابراهیمی از گیلان (زیر ۱۶سال) و مهسا علو از زنجان (زیر ۱۸سال) عنوان قهرمانی را کسب کردند.

در بخش پسران نیز الشن میکائیلی از البرز (زیر ۸سال)، کیارش کاظمی از تهران (زیر ۱۰سال)، یاسین ناطقی از اصفهان (زیر ۱۲سال)، محمدپوریا محمودی از خوزستان (زیر ۱۴سال)، آرشیا علاقه‌مند از آذربایجان غربی (زیر ۱۶سال) و عرفان احمدی از خراسان شمالی (زیر ۱۸سال) بر سکوی نخست ایستادند.

1.jpg

در پایان مراسم نیز از نفرات برتر هر رده سنی با اهدای مدال و احکام قهرمانی تجلیل شد.

کد مطلب 2236843

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

آخرین اخبار