ایسنا نوشت:

افرادی که صبح امروز با یک قبضه چاقو به یک روحانی حمله کرده بودند، در طرح «مهار» پلیس دستگیر شدند.

بامداد روز جمعه و 10 دقیقه مانده به اذان صبح، امام جماعت مسجد سادات حسینی در خیابان میمنت - خیابان طوس که در حال رفتن به مسجد برای ادای فریضه نماز بود، با سه ولگرد که قصد ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت وی را داشتند درگیر شده و نهایتا با یک قبضه چاقو زخمی می‌شود.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی تهران بزرگ با اشاره به اینکه این سه تن که شرب خمر کرده بودند و با موتور ولگردی می‌کردند پس از مشاهده این روحانی به قصد آزار و اذیت با نامبرده درگیر می‌شوند افزود: این افراد پس از درگیری با این روحانی با مقاومت وی روبه‌رو می‌شوند که در نهایت یک تن از این افراد با درآوردن چاقو، روحانی را مجروح کرده و هر سه از محل متواری می‌شوند.

در پی این حادثه چند تن از نمازگزاران ضمن تماس با پلیس 110 موضوع را اطلاع می‌دهند که ماموران گشت 110 با اجرای طرح «مهار» در کمتر از 20 دقیقه فرد ضارب و همدستان وی را دستگیر می‌کنند.

در این عملیات که با تعقیب و گریز و تیراندازی از سوی ماموران همراه بوده است سرانجام افراد یاد‌شده که قصد متواری شدن از محل را داشتند دستگیر می‌شوند.

پلیس پایتخت با اعلام این که پنج تن از نمازگزارانی که شاهد صحنه درگیری بودند، ضاربان را شناسایی کردند افزود: روحانی مذکور به بیمارستان حضرت رسول (ص) منتقل شده و آخرین اخبار دریافتی حاکیست حال وی مساعد است.

در پی دستگیری عوامل ضرب و شتم این روحانی ماموران پلیس با حضور در بیمارستان و صحبت با وی و خانواده‌اش گزارش اولیه این درگیری را تهیه می‌کنند که روحانی یاد‌شده ضمن تقدیر از عملکرد پلیس از عکس‌العمل سریع و دستگیری افراد مزاحم تشکر کرده است.

47282

کد خبر 224074

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بهزاد IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۹
    آفرین کاش قانون برای همه بود و برخی بهره بیشتری از اون نداشتن
    • بدون نام IR ۲۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۹
      26 1
      خوشحالم که پلیس در این مورد اینقدر زود وارد عمل شد ولی کاش همیشه اینقدر سرعت عمل داشت یکی از اشرار این منطقه چند سالی بود که به شرارت مشغول بود کسی کاری به کارش نداشت یه بار یه پلیسی رو با تیر زد سره 3 سوت 1 هفته نشده دستگیر که هیچی زدن کشتنش تو درگیری (که البته حقش بود) ولی این پلیس که اینقدر قدرت داشت تا حالا کجا بود؟ مگه مردم عادی آدم نیستن؟ نامرد چرا نظرامو نمی چاپی؟
  • پرویز IR ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۹
    85 3
    اگه پلیس همیشه اینجنین سریع وارد عمل بشه اراذل اوباش جرات نمی کنند یا حداقل کمتر مزاحمت برای مردم ایجاد میکنند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین