۰ نفر
۱۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۰
استارت المپیاکوس بدون طارمی

تیم فوتبال المپیاکوس یونان آماده‌سازی پیش‌فصل خود را بدون مهدی طارمی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال المپیاکوس یونان برای آماده‌سازی پیش‌فصل جدید، امروز (جمعه) راهی هلند شد تا نخستین اردوی تابستانی را در این کشور برپا کند.

مهدی طارمی به دلیل همراهی تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 در دور نخست اردوی این تیم در هلند غایب خواهد بود. این تیم شهر آتن پس از اردوی 8 روز در هلند برای استراحتی چند روزه به یونان باز می‌گردد و با یک وقفه چهار روزه بار دیگر در هلند به تمرینات آماده‌سازی خود ادامه خواهد  داد.

خبر دیگر از المپیاکوس حاکی از آن است که مدیران تیم در حال رایزنی جدی و فشرده برای جذب بازیکن جدیدی در پست مهدی طارمی هستند. یووان میلوشویچ، مهاجم 20 ساله تیم فوتبال اشتوتگارت آلمان گزینه جدی المپیاکوس برای تقویت خط حمله در نقل‌وانتقالات تابستانی است که هزینه حداقل 6.5 میلیون یورویی برای آنها خواهد داشت.

257 251

کد مطلب 2241477

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین