برج آزادی میزبان چهارمین دوره رویداد آیینی «محرم شهر» می‌شود

در آستانه آغاز چهارمین دوره رویداد آیینی «محرم شهر» و همزمان با فرارسیدن ایام ماه صفر، نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری این رویداد با حضور سیدمحسن حسینی، رئیس مجموعه فرهنگی‌هنری برج آزادی، محسن دودانگه، شهردار منطقه ۹ تهران، معاونان شهردار و جمعی از مدیران مجموعه برج آزادی در دفتر شهردار منطقه ۹ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی برج آزادی، در این نشست، آخرین تمهیدات اجرایی، فنی، خدماتی، فرهنگی و پشتیبانی مورد نیاز برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد مردمی مورد بررسی قرار گرفت و وظایف دستگاه‌های همکار در بخش‌های مختلف به‌منظور ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، عزاداران حسینی و زائران اربعین نهایی شد.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، مجموعه فرهنگی‌هنری برج آزادی با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های خود، در بخش‌های پشتیبانی فنی، آماده‌سازی و تجهیز فضاهای مجموعه، اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری، اجرای ویژه‌برنامه‌های ویدئومپینگ، خدمات‌رسانی به مخاطبان و افزایش ساعت فعالیت بخش‌های بازدید، همکاری گسترده‌ای با ستاد برگزاری این رویداد خواهد داشت.

همچنین در این جلسه بر هماهنگی حداکثری میان مجموعه برج آزادی، شهرداری منطقه ۹ و سایر دستگاه‌های اجرایی برای فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم و ارائه خدمات شایسته به عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تأکید شد تا این رویداد در فضایی مناسب، ایمن و در شأن فرهنگ عاشورایی برگزار شود.

چهارمین دوره رویداد آیینی «محرم شهر» از شنبه ۲۷ تیرماه در میدان آزادی آغاز به کار می‌کند و با همکاری مجموعه فرهنگی‌هنری برج آزادی، شهرداری منطقه ۹ و اداره‌کل فرهنگی شهرداری تهران تا اربعین حسینی هر شب میزبان شهروندان، عزاداران حضرت سیدالشهدا (ع) و زائران اربعین خواهد بود.

در این رویداد، مجموعه‌ای از برنامه‌های آیینی، فرهنگی و هنری با هدف ترویج فرهنگ عاشورا، تکریم شعائر حسینی و ایجاد فضایی معنوی برای خانواده‌ها و علاقه‌مندان برگزار می‌شود و برج آزادی نیز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نمادهای فرهنگی پایتخت، نقش ویژه‌ای در میزبانی و پشتیبانی از این رویداد مردمی ایفا خواهد کرد.

۵۹۲۴۳

کد مطلب 2246682

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین