به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ [۱۵ ژوئیه ۱۹۹۷ برابر با ۲۴ تیر ۱۳۷۶] اندرو کونانان، قاتل زنجیرهای، جانی ورساچه، طراح مد مشهور ایتالیایی را در پلههای ورودی عمارتش در میامی به قتل رساند. ورساچه با دو گلوله به سرش کشته شد و کونانان از صحنه گریخت.
کونانان تا پیش از بهار ۱۹۹۷، یعنی زمانی که زنجیره قتلهای خود را در مینیاپولیس آغاز کرد، هیچ سابقه کیفری نداشت. در ۲۷ آوریل ۱۹۹۷ [۷ اردیبهشت ۱۳۷۶]، کونانان پس از سفر از سندیگو، «جفری تریل» را با ضربات جسم سخت به قتل رساند. تریل از آشنایان «دیوید مدسون» (معشوق سابق کونانان) بود که خودِ او نیز در تاریخ ۳ مه توسط کونانان کشته شد. کونانان به سرِ مدسون شلیک کرد، جسدش را در نزدیکی دریاچهای در حومه مینیاپولیس رها کرد و خودروی جیپ چروکی قرمز او را دزدید. دو روز بعد در شیکاگو، او به خانه «لی میگلین»، انبوهساز ثروتمند راه یافت، وی را تا حد مرگ کتک زد و خودروی لکسوس او را سرقت کرد. در ۹ مه، کونانان خودروی میگلین را در پنسویلِ نیوجرسی رها کرد و «ویلیام ریس»، مسئول قبرستان را برای تصاحب وانت قرمز رنگش، با شلیک گلوله به قتل رساند.
در حالی که عملیات جستوجوی گسترده افبیآی برای یافتن کونانان در جریان بود، او به میامی بیچ گریخت. در ۱۱ ژوئیه [۲۰ تیر ۱۳۷۶]، یکی از کارکنان رستورانهای فستفود که تصویر او را در برنامه تلویزیونی «تحت تعقیبترینهای آمریکا» (America’s Most Wanted) دیده بود، او را شناسایی کرد. با این حال، پلیس خیلی دیر به محل رسید و چهار روز بعد، کونانان ورساچه را در مقابل عمارتش در ساوتبیچ با شلیک گلوله به قتل رساند. اگرچه کونانان و ورساچه هر دو آشکارا همجنسگرا بودند و در محافل مشابهی رفت و آمد داشتند، پلیس هیچ مدرکی دال بر آشنایی قبلی آنها پیدا نکرد.
قتل ورساچه، موجی از جستوجوی سراسری برای یافتن کونانان به راه انداخت؛ کسی که به دلیل تواناییِ «آفتابپرستگونه»اش در تغییر چهره در هر عکس، شهرت داشت. با این حال، در ۲۳ ژوئیه [۱ مرداد ۱۳۷۶],، این جستوجوها تنها در ۴۰ بلوکی خانه ورساچه، در یک خانه قایقی دوطبقه که کونانان به آن نفوذ کرده بود، به پایان رسید. پلیس جسد او را پیدا کرد که با شلیک گلولهای از همان اسلحهای که جان دو تن از قربانیانش را گرفته بود، خودکشی کرده بود. او هیچ یادداشتی از خود برجای نگذاشت.
منبع: history.com
۲۵۹







نظر شما