تعهد ۱۷/۸ همتی درآمد دستگاه های اجرایی استان سمنان

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان از تعهد ۱۷/۸ همتی درآمدهای دستگاه های اجرایی استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین  استان سمنان، محمدرضا کاظمی در اولین جلسه کمیته درآمد استان، افزود: سال گذشته استان سمنان تعهدی ۹/۶ همتی داشت که امسال با افزایش ۸۴ درصدی این مبلغ به ۱۷/۸ همت افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به شرایط جنگی کشور و مشکلات پیش رو، گفت: موضوع جذب درآمد، علی الخصوص در بحث مالیاتی که ۹۶ درصد درآمد دستگاه های اجرایی را شامل می شود، دشوار شده و به دلیل مشکلات صنایع و دیگر صنوف که با آن درگیر هستند، نمی توان آنها را تحت فشار قرار داد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان در ادامه، اظهار داشت: پیش بینی درآمد استان در سه ماهه ی اول سال جاری، ۴ همت بوده که توانستیم ۲/۳ همت آن معادل ۵۳ درصد را جذب کنیم. البته این درصد در سال گذشته نیز ۶۸ درصد بوده و امیدواریم در ماه های آینده این درصد بهبود یابد.
محمدرضا کاظمی با اشاره به شرایط جنگی کشور، افزود: بخشی از عدم تحقق درآمد های استان نیز مربوط به مشکلات بانکی بوده که متاسفانه چند بانک درگیر آن بوده و وصول مطالبات را مختل کرد؛ که با توجه به برطرف شدن این مشکلات، قطعا روندی بهتری خواهیم داشت.

کد مطلب 2248041

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

آخرین اخبار