سوءاستفاده از شرایط جنگی کشور به خاطر ۳ کیلو طلا

پلیس آگاهی تهران از دستگیری فردی خبر داد که ۳ کیلو طلای آب‌شده یکی از آشنایان خود را از چنگ وی درآورده و گریخته بود.

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ کارآگاه مسلم میراحمدی پلیس آگاهی تهران اظهار کرد: در اوایل سال جاری پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری ۳ کیلوگرم طلای آب‌شده از سوی دادسرای ناحیه ۶ تهران برای رسیدگی تخصصی به اداره چهاردهم پلیس آگاهی ارجاع شد.

وی افزود: کارآگاهان بلافاصله رسیدگی به پرونده را آغاز کردند و با انجام تحقیقات تخصصی مشخص شد شاکی با اعتماد به یکی از آشنایان خود و با هدف انجام فعالیت اقتصادی ۳ کیلوگرم طلای آب‌شده را در اختیار وی قرار داده بود.

میراحمدی ادامه داد: متهم نیز در ابتدا با پرداخت به‌موقع سود حاصل از معاملات اعتماد مالباخته را جلب کرده، اما در ادامه با سوءاستفاده از شرایط ناشی از جنگ و با این ادعا که جابه‌جایی طلا در این وضعیت خطرناک است، از بازگرداندن اموال خودداری و پس از قطع ارتباط متواری شده بود.

سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: با جمع‌بندی اطلاعات به‌دست‌آمده، موضوع به مرجع قضایی اعلام و دستور جلب متهم صادر شد. کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی محل اختفای وی را شناسایی کرده و در عملیاتی غافلگیرانه او را دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: متهم در تحقیقات اولیه و پس از مواجهه با مستندات و ادله جمع‌آوری‌شده، به کلاهبرداری اعتراف کرد و همدستان خود را که در نگهداری اموال مالباخته نقش داشتند، معرفی کرد.

سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: در ادامه، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی با شناسایی و دستگیری ۲ متهم دیگر موفق شدند ۳ کیلوگرم طلای آب‌شده را کشف و با دستور مرجع قضایی به مالباخته مسترد کنند.

وی در پایان با اشاره به ادامه تحقیقات خاطرنشان کرد: متهمان با قرار قانونی در اختیار پلیس قرار دارند و بررسی‌ها برای شناسایی سایر جرائم احتمالی و دیگر مالباختگان ادامه دارد.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2248104

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین