هشدار؛ گردش ویروس تب دنگی در این استان

دانشگاه پزشکی بوشهر نسبت به احتمال گردش ویروس تب دنگی هشدار داد.

به گزارش خبرآنلاین، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اگرچه تاکنون مورد انتقال محلی بیماری تب دنگی در این استان شناسایی نشده‌است، اما با توجه به استقرار پشه آئدس در شهرستان‌های جنوبی و تردد بالای مردم در نوار ساحلی، احتمال گردش این ویروس در این استان بسیار بالا است.

حسین دارابی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۵ تا پایان خرداد ماه ۸۶۸ مورد مثبت تب دنگی در کشور به ثبت رسیده‌است که بیشترین تعداد آن در شهرهای چابهار و کنارک گزارش شده و انتقال محلی این بیماری در استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان تایید شده‌است.

وی با اشاره به استقرار پشه آئدس اجیپتی در شهرستان‌های جنوبی استان شامل کنگان و عسلویه، اظهار کرد: این پشه در شهرستان جم نیز چندین بار مشاهده و صید شده‌است که این وضعیت لزوم هوشیاری عمومی را دوچندان می‌کند.

دارابی تصریح کرد: پشه آئدس در آب‌های راکد شیرین زندگی می‌کند؛ بنابراین تخلیه و حذف فیزیکی مخازن آب، لاستیک‌های مستعمل، حوضچه‌های سیمانی و زیرگلدانی‌ها به عنوان زیستگاه‌های لاروی، بهترین راهکار برای جلوگیری از استقرار و گزش این پشه است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: علائم بیماری تب دنگی شامل سردرد شدید، درد پشت چشم، علائم گوارشی، ضعف، درد شدید استخوان و مفاصل، بثورات جلدی و خونریزی از نقاط مختلف نظیر بینی و لثه است که تقاضا می‌شود در صورت مشاهده این علائم همراه با سابقه گزش، در سریع‌ترین زمان ممکن به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه شود.

وی، استفاده از لباس‌های رنگ روشن، نصب توری پنجره‌ها و استفاده از دورکننده‌های حشرات را از دیگر توصیه‌های پیشگیرانه دانست و تاکیدکرد: کنترل این بیماری نیازمند مشارکت عمومی، بهسازی محیط توسط دستگاه‌های اجرایی و تداوم پایش‌های تخصصی نظام سلامت است.

۲۳۳۲۳۶

کد مطلب 2248484

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین