مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان:نجات بیش از ۱۵۰ نفر در سواحل گیلان؛ هدف‌گذاری برای کاهش نقاط خطرآفرین

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به فعالیت طرح‌های سالم‌سازی سواحل از ۹ خرداد تا ۹ مهر، از نجات بیش از ۱۵۰ نفر از خطر غرق‌شدگی خبر داد و گفت: کاهش نقاط خطرآفرین و توسعه طرح‌های سالم‌سازی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، رویکرد اصلی استان برای کاهش حوادث دریایی است.

علی فتح‌اللهی در گفت‌وگوی خبری با خبرگزاری خبر آنلاین گیلان با اشاره به اجرای طرح‌های سالم‌سازی سواحل گیلان اظهار کرد: فعالیت این طرح‌ها از ۹ خرداد آغاز شده و تا ۹ مهرماه ادامه دارد و تاکنون بیش از ۱۵۰ نفر از خطر غرق‌شدگی نجات یافته‌اند. وی با اشاره به وقوع یک حادثه منجر به فوت در سواحل استان افزود: متأسفانه یک پدر و فرزند اهل غرب کشور در شرایطی جان خود را از دست دادند که وضعیت دریای منطقه برای شنا مناسب نبوده است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه حدود ۶۵۰ ناجی و نیرو در نقاط خطرآفرین فعال هستند، گفت: حدود ۲۰۰ نیروی هلال احمر نیز در سواحل استان مستقرند؛ البته حضور نیرو در نقاط خطرآفرین به معنای مجاز بودن شنا در این مناطق نیست و این نقاط همچنان ممنوعه محسوب می‌شوند. فتح‌اللهی ادامه داد: متأسفانه برخی مسافران با مشاهده حضور نیروهای امدادی تصور می‌کنند امکان شنا در این نقاط وجود دارد، در حالی که باید هشدارها و علائم ممنوعیت شنا را جدی بگیرند. وی با اشاره به بهبود وضعیت سواحل نسبت به سال گذشته تصریح کرد: تعداد نقاط حادثه‌خیز استان به ۳۶۰ نقطه رسیده و در نوار ساحلی حدود ۳۷ کیلومتری گیلان، ۲۱ طرح شنا فعال است که از این تعداد، ۱۱ طرح به‌عنوان شناگاه برای آقایان و در برخی موارد به‌صورت ترکیبی برای آقایان و بانوان فعالیت می‌کنند. مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از نیروهای فعال در سواحل به‌صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، گفت: آمار دقیق ورود مسافران به گیلان تاکنون مشخص نیست، اما در ایام نوروز بیش از چهار تا پنج میلیون مسافر وارد استان شدند و سال گذشته نیز به دنبال افزایش حوادث، شمار مسافران حدود ۳۰ درصد افزایش داشت.

فتح‌اللهی درباره اعتبارات طرح‌های سالم‌سازی سواحل در سال جاری اظهار کرد: حدود ۷۵ میلیارد تومان اعتبار با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری‌ها پیش‌بینی شده است که برای پرداخت حقوق، بیمه نیروها و تأمین امکانات رادیویی و ساحلی هزینه خواهد شد. وی در پایان خاطرنشان کرد: رویکرد آینده استان، کاهش هرچه بیشتر نقاط خطرآفرین با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است تا با توسعه طرح‌های سالم‌سازی و نظارت دقیق و شبانه‌روزی، حوادث منجر به غرق‌شدگی در این مناطق به حداقل و حتی صفر برسد.

کد مطلب 2249898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار