همراهی مردم در مدیریت مصرف، پشتوانه پایداری شبکه و حمایت از تولید است

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان از همراهی ارزشمند مشترکان در مدیریت مصرف برق قدردانی کرد و گفت: مشارکت مردم در اجرای پویش «۲۵ درجه قرار همدلی» نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه و تأمین برق پایدار برای بخش‌های مختلف داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، مهدی پاک‌طینت اظهار کرد: هر کیلووات ساعت برق صرفه‌جویی‌شده توسط مردم، امکان تأمین برق بیشتری برای واحدهای تولیدی، شهرک‌های صنعتی، مراکز خدماتی و اشتغال را فراهم می‌کند و این همراهی، مشارکتی ملی در حمایت از تولید و رشد اقتصادی کشور است.
وی با اشاره به آثار منفی برق‌دزدی و استخراج غیرمجاز رمزارز افزود: در مقابل همراهی مردم، افراد سودجو با سرقت انرژی و ماینینگ غیرمجاز، حقوق عمومی را تضییع کرده و موجب افزایش بار شبکه و ایجاد اختلال در برق‌رسانی می‌شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک به قاچاق برق، برق‌دزدی یا استخراج غیرمجاز رمزارز، موضوع را از طریق سامانه‌های اعلام‌شده به شرکت توزیع نیروی برق اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

کد مطلب 2252320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

آخرین اخبار