دو موکب شهرداری اسلام آباد غرب در مسیر اربعین فعال شد/ شهر برای میزبانی از زائران آماده است

شهردار اسلام‌آبادغرب از اجرای برنامه‌های گسترده این شهرداری برای استقبال از زائران اربعین خبر داد و گفت: علاوه بر پشتیبانی از مواکب مردمی، دو موکب شهرداری در کمربندی ولایت و بلوار سردار سلیمانی به‌صورت مستقیم به زائران خدمات ارائه می‌کنند.

امیرسعید جلیلیان در گفت وگو با خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه،  اظهار کرد: همزمان با آغاز موج تردد زائران اربعین، شهرداری اسلام‌آبادغرب با اجرای برنامه‌های عمرانی، خدماتی و فرهنگی، تلاش کرده است شرایط مناسبی برای عبور و استراحت زائران در این شهرستان فراهم کند.

وی با بیان اینکه اسلام‌آبادغرب یکی از مسیرهای اصلی تردد زائران به مرز خسروی است، افزود: آماده‌سازی معابر، فضاسازی محیطی با حال و هوای اربعین، پاکسازی مستمر شهر و به‌کارگیری ظرفیت‌های خدمات شهری از جمله اقداماتی است که برای استقبال از زائران انجام شده است.

شهردار اسلام‌آبادغرب با اشاره به فعالیت مواکب گفت: شهرداری در دو بخش به زائران خدمت‌رسانی می‌کند؛ از یک سو از مواکب مردمی مستقر در مسیرهای تعیین‌شده توسط ستاد اربعین پشتیبانی لجستیکی و خدماتی انجام می‌شود و از سوی دیگر، دو موکب تحت مدیریت مستقیم شهرداری در کمربندی ولایت و بلوار سردار سلیمانی به زائران خدمات ارائه می‌کنند.

جلیلیان تأکید کرد: همه ظرفیت‌های شهرداری برای ارائه خدمات مطلوب به زائران بسیج شده و هماهنگی لازم با دستگاه‌های اجرایی و ستاد اربعین برای میزبانی شایسته از زائران حسینی انجام گرفته است.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی، اسلام‌آبادغرب همچون سال‌های گذشته نقش مؤثری در خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ایفا کند.

کد مطلب 2254145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

آخرین اخبار