علی لاریجانی با تاکید بر اینکه "ظهور در درون دالان جهل رخ نمی‌دهد"، گفت: اگر می‌خواهیم زمینه‌های ظهور را فراهم کنیم، باید به کشوری توسعه‌یافته و پیشرفته تبدیل شویم.

به گزارش خبرآنلاین، رئیس مجلس در افتتاحیه هشتمین همایش دکترین مهدویت با بیان اینکه "امروز می‌توان گفت که منشاء اصلی ستم در جهان، آمریکا و صهیونیسم است"، افزود: اگر اثر هنری به این نکته توجه کند، نه اینکه سرگرمی را هدف خود قرار دهد، یک گام به پیش رفته است. یک عده از متحجران فقط به دنبال ایجاد تفرقه در میان مسلمانان هستند و این بزرگترین ستم است. فساد از آمریکا شروع می‌شود و ملاحظه می‌کنید که نقش آمریکا در همین تحولات اخیر مانند مسائل مصر، بحرین و فلسطین چقدر مخرب بوده است. ما 50 سال زیر یوغ انگلیس و آمریکا بوده‌ایم. محمدرضا و رضاخان 50 سال به همین وسیله به ما مسلط بوده‌اند و حالا هم ملاحظه می‌کنید که هر کشوری در منطقه، بندی به آمریکا دارد و از حمایت‌های این کشور برخوردار است اما در سوریه مدام فشار علیه حکومت وارد می‌شود. ما البته نمی‌گوییم که در سوریه اصلاحات صورت نگیرد اما پرسش ما این است که چرا در کشورهایی که مجلس قلابی وابسته به پادشاهان دارد حرف از دموکراسی نمی‌زنند؟
لاریجانی با اشاره به جریان وهابیت و فرقه‌گرایی در اسلام اظهار کرد: این جریان تندرو و فحاش وهابی‌گری که فقط به دنبال تفرقه در امت اسلامی است و به دنبال مجاهدت نیست، بزرگترین ستم را به اسلام و مسلمین می‌کند و مجاهدت، اقدامی است که حزب‌الله لبنان و مردم ایران انجام می‌دهند. مجاهدت این نیست که مسلمان به جان مسلمان بیفتد. مثلا اقدامی که در عراق صورت می‌گیرد مجاهدت نیست. اگر ما معتقد به مجاهدت هستیم باید با ستون‌های اصلی استکبار درآمیزیم. ترور در عراق یا جاهای دیگر مجاهدت نیست و اگر معتقد هستیم امام قیام می‌کند که استکبار را سرنگون کند، باید در همین جهت اقدام کنیم.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "مساله سرپرستی، جهاد و استکبارستیزی واقعی و نه شکل بدوی آن، زمینه ظهور را فراهم می‌کند و هنر باید در این عرصه فعال باشد"، تاکید کرد: وقتی که ظهور اتفاق بیفتد، استعدادها بالفعل می‌شود و کسی که منتظر است باید این استعدادها را بالفعل کند تا منتظر واقعی باشد. هنر باید تلنگری در این راستا به مردم وارد کند، چراکه ظهور در درون دالان جهل رخ نمی‌دهد. امت باید قابلیت ظهور را فراهم کند. حرکت جامعه اسلامی باید رو به رشد و امیدوارکننده باشد. جامعه‌ای که منتظر است، باید آمادگی ظهور را داشته باشد یعنی هم آبادانی داشته باشد و هم عقل در آن بالفعل شده باشد. اگر می‌خواهیم زمینه ظهور را فراهم کنیم باید تبدیل به کشوری توسعه‌یافته و پیشرفته شویم.
وی با اشاره به روایاتی از حضرت علی(ع) گفت: نقل است که در زمان ظهور، امنیت کامل میسر می‌شود و قلب‌ها به هم نزدیک می‌شوند یعنی بساط مودت و دوستی فراهم خواهد شد. اگر در زبان هنر بتوانیم قلب‌ها را به هم نزدیک کنیم و پیوند دهیم، اقدامی در جهت ظهور انجام داده‌ایم. شهید مطهری برای جامعه قائل به یک روح جمعی است که اگر نماد آن محبت باشد امیدوار است اما اگر در آن اختلاف و کینه وجود داشته باشد، مانند آنچه که وهابیون انجام می‌دهند، این کار درستی نیست.
رییس مجلس در پایان، با بیان اینکه "همه فرقه‌های اسلامی در حقیقت درباره قیام مهدی اتحاد دارند"، گفت: اختلاف‌هایی البته وجود دارد اما همانطور که محی‌الدین ابن عربی می‌گوید، این امر مسلم است که مهدی(عج) فرزند حضرت عسگری(ع) ظهور می‌کند. این پیوند امت اسلامی باید در هنر مورد توجه باشد؛ البته هر حقیقتی نیاز به قالب مناسب خودش دارد و بهتر است در این عرصه کار سطحی صورت نگیرد.
/2929
کد خبر 225672

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ندا IR ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۵
    8 0
    خداوندا میشه یه روز همه انسانهای روی کره زمین! هیچ برچسبی نداشته باشن و بدون واسطه فقط از تو کمک و یاری بخوان و عقل و اندیشه و انسانیتی رو که به هممون دادی جایگزین احساسات زودگذر! بکنن!؟ قطعا اون روز دنیا بدون جنگ و تنش همراه با خوشبختی برای همه انسانها خواهد بود.....

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین