۰ نفر
۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۷
رواق ایران در میدان شهدا برپا می‌شود

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: همزمان با دهه پایانی صفر، میدان شهدا میزبان «رواق ایران» و مواکب شهرهای مختلف کشور خواهد بود و برنامه‌های فرهنگی و آیینی متنوعی نیز در نقاط مختلف مشهد اجرا می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، جاوید کیانی در گفت‌وگویی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مدیریت شهری برای دهه پایانی صفر اظهار کرد: یکی از برنامه‌های محوری امسال، «رواق ایران» است که همچون سال‌های گذشته در میدان شهدا برپا می‌شود و با فضاسازی ویژه، میزبان مواکب شهرها و شهرستان‌های مختلف کشور خواهد بود.

وی با بیان اینکه هیئات مذهبی نیز در میدان شهدا به اجرای برنامه خواهند پرداخت، افزود: برنامه «قرار نوجوانی» نیز با حضور نوجوانان مشهدی در این میدان برگزار می‌شود تا فضایی برای حضور و مشارکت نسل نوجوان در برنامه‌های دهه پایانی صفر فراهم شود.

کیانی با اشاره به برنامه «در مسیر بهشت» در خیابان امام رضا(ع) ادامه داد: مدیریت شهری در کنار فضاسازی ویژه این خیابان و آماده‌سازی مواکب، در تلاش است محور امام رضا(ع) را به یک حسینیه بزرگ شهری تبدیل کند و همزمان با ایام شهادت امام رضا(ع)، برنامه‌های «در مسیر بهشت» در این محدوده برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد همچنین از برگزاری «سوگواره شهر شهادت» در مناطق ۱۳گانه خبر داد و گفت: این برنامه با محوریت اجتماعات شبانه در مناطق مختلف شهر اجرا خواهد شد.

سیاه‌پوشی مشهد برای شهادت امام رضا(ع)

کیانی در تشریح فضاآرایی شهر برای دهه پایانی صفر بیان کرد: بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های تبلیغات محیطی شهر شامل بیلبوردها، استرابوردها، تلویزیون‌های شهری، قاب‌های مفاخر، تلویزیون‌های قطارشهری و سایر بسترهای تبلیغاتی به موضوع دهه پایانی صفر و شهادت امام رضا(ع) اختصاص می‌یابد.

وی اضافه کرد: فضاآرایی شهر نیز با استفاده از پرده‌های آویز ستونی، ریسه‌های پارچه‌ای، بیرق‌های عزا، پرچم‌های اهتزاز، برج‌های پرچم و ابرپرده‌های ساختمانی انجام می‌شود و المان‌های امام‌رضایی در نقاط مختلف شهر جانمایی خواهند شد.

کیانی ادامه داد: المان کوله‌پشتی دختران شهید میناب که در موکب فرهنگی شهرداری مشهد در نجف اشرف مورد استقبال قرار گرفت، این‌بار در مشهد نیز جانمایی و در معرض دید شهروندان و زائران قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به برنامه‌های فرهنگی در مواکب و ایستگاه‌های استقبال از زائر گفت: پاتوق‌های سرود، نمایش‌های آیینی و توزیع محصولات فرهنگی از جمله پوستر، پرچم‌های دستی و خودرویی و استیکرهای خودرویی نیز در این ایام پیش‌بینی شده است.

اجرای پویش‌های مردمی در دهه پایانی صفر

وی مشارکت مردم را یکی از محورهای برنامه‌های امسال دانست و اظهار کرد: پویش «نذر من» با هدف پاک‌سازی خیابان امام رضا(ع)، پویش «آهوانه» برای ساخت آهوهای نمدی و پویش «ملکه‌های میزبان» ویژه دختران ۹ تا ۱۲ سال برگزار می‌شود.

کیانی افزود: پویش «زائر آقا، تاج سر ما» نیز با هدف انعکاس جلوه‌های میزبانی مردم مشهد از زائران امام رضا(ع) برگزار خواهد شد و شهروندان می‌توانند در قالب عکس، دل‌نوشته و خاطره‌نویسی در این پویش مشارکت کنند.

پیش‌بینی اسکان اضطراری برای ۵۰ هزار نفر

وی در خصوص تمهیدات اسکان زائران نیز تصریح کرد: اگرچه تأمین اسکان زائران جزو وظایف شهرداری نیست و مسئولیت اصلی آن بر عهده اداره‌کل میراث فرهنگی است، اما مدیریت شهری برای شرایط اضطراری و تکمیل ظرفیت مراکز رسمی، فضاهایی را آماده کرده است.

کیانی ادامه داد: در ۳۵ سالن ورزشی و مدیریت بحران، هفت فرهنگسرا، نمایشگاه بین‌المللی، بهشت رضا(ع) و سالن اصلی پایانه مسافربری امام رضا(ع)، ظرفیت اسکان حدود ۳۵ هزار نفر پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، در بوستان زائرپذیر غدیر نیز ظرفیت اسکان حدود ۱۵ هزار نفر فراهم شده که در مجموع امکان اسکان اضطراری حدود ۵۰ هزار نفر در فضاهای پیش‌بینی‌شده وجود خواهد داشت.

کد مطلب 2258053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

آخرین اخبار