برگزاری دومین جشنواره ملی ایران‌دخت در قزوین

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه استان گفت: دومین جشنواره ملی «ایران‌دخت» و جشنواره استانی «مینودخت» با محور طراحی پوشاک ایرانی ـ اسلامی در قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «سمانه خانی»، مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین از برگزاری دومین جشنواره ملی «ایران‌دخت» و جشنواره استانی «مینودخت» با موضوع طراحی پوشاک ایرانی ـ اسلامی خبر داد و اظهارکرد: امسال با توجه به شرایط اخیر، «نماد مقاومت استانی در کنار پرچم ایران» به عنوان محور رقابت آثار این جشنواره در نظر گرفته شده است.

خانی با اشاره به برگزاری دومین دوره جشنواره ملی «ایران‌دخت» و جشنواره استانی «مینودخت» هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی و حمایت از طراحان پوشاک ایرانی ـ اسلامی و در حوزه پوشاک اجتماع عنوان کرد.

این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: در این دوره، طراحان باید آثاری متناسب با معیارها و ارزش‌های ایرانی و اسلامی ارائه کنند و محور ویژه رقابت نیز طراحی آثاری با موضوع نماد مقاومت استانی در کنار پرچم ایران تعیین شده است.

دبیر برگزاری جشنواره افزود: رقابت در دو بخش ارائه اثر و طراحی انجام می‌شود؛ در بخش ارائه اثر، شرکت‌کنندگان نمونه کار دوخته‌شده خود را ارائه می‌کنند و در بخش طراحی نیز امکان ارائه طرح به صورت دستی یا دیجیتال وجود دارد.

برگزاری دومین جشنواره ملی ایران‌دخت در قزوین

خانی یادآورشد:  بخش پژوهش که سال گذشته در سطح ملی برگزار شده بود، در ابتدا از برنامه امسال حذف شده بود، اما با درخواست برخی دستگاه‌های اجرایی و مدیران دانشگاهی، این بخش در سطح استانی نیز به جشنواره امسال اضافه شد.

وی خاطرنشان کرد: در نشست هماهنگی برگزاری جشنواره که با حضور مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط از جمله دانشگاه ملی مهارت، دانشگاه آزاد، آموزش و پرورش، فنی و حرفه‌ای و دیگر مجموعه‌های فرهنگی برگزار شد، ظرفیت دستگاه‌ها برای مشارکت در برگزاری جشنواره مورد بررسی قرار گرفت.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین به بخش‌های مختلف جشنواره اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزان، دانشجویان، خانه‌های مد، تولیدکنندگان پوشاک و علاقه‌مندان آزاد می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

خانی عنوان کرد:  سال گذشته بیشترین مشارکت مربوط به بخش دانش‌آموزی بود و دو نفر از برگزیدگان دوره گذشته در سطح ملی از میان دانش‌آموزان استان قزوین بودند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این بخش است.

وی با اشاره به مهلت ثبت‌نام بیان کرد: ثبت‌نام دومین جشنواره از ۲۸مرداد آغاز شده و تا ۱۵ آبان ادامه دارد و آمار نهایی شرکت‌کنندگان پس از پایان مهلت ثبت‌نام مشخص می‌شود.

خانی تأکید کرد: شرکت در این دوره محدود به برگزیدگان دوره گذشته نیست و علاقه‌مندان جدید از گروه‌های مختلف نیز می‌توانند در جشنواره حضور پیدا کنند.

دبیر برگزاری جشنواره در پایان تصریح کرد: جشنواره با دبیری و اجرای بسیج جامعه زنان و با همکاری دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار می‌شود و تلاش داریم آثار ارائه‌شده ضمن برخورداری از شاخص‌های ایرانی و اسلامی، متناسب با گفتمان انقلاب اسلامی باشد.

کد مطلب 2262981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین