راه‌ادازی نیروگاه مجازی ۱۲مگاواتی در فارس

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در جمع نیروهای عملیاتی و سیمبانان مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان لارستان در استان فارس بر اهمیت اجرای طرح ملی «مهتاب»، تاکید کرد و گفت: طرح ملی مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق ( مهتاب)، فقط یک طرح فنی برای کاهش تلفات نیست؛ نماد باور به خدمت، غیرت و تعهد همکاران صنعت برق و صیانت از منابع انرژی کشور است و باید به یک فرهنگ پایدار در صنعت برق تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، حمیدرضا جلایر " طرح ملی مهتاب" را گامی به سوی کاهش مصرف انرژی برق دانست و افزود: با اجرای مانور سراسری طرح مهتاب، تاکنون اقدامات ارزشمندی در جهت کاهش تلفات، مدیریت مصرف و جلوگیری از بروز خاموشی‌های ناخواسته صورت گرفته است که این مجموع اقدامات، به مثابه راه اندازی یک نیروگاه مجازی ۱۲مگاواتی در این استان بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس بر تداوم اقدامات هدفمند و میدانی برای کاهش تلفات غیرفنی، مقابله با انشعابات غیرمجاز، حفاظت از سرمایه‌های شبکه و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان تأکید کرد و سیمبانان خواست همچنان با جدیت، مسئولیت‌پذیری و همراهی مؤثر، در اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های مرتبط با طرح ملی مهتاب مشارکت داشته باشند.

او ضمن قدردانی از تلاش نیروهای اجرایی و عملیاتی در ۲۷ شهرستان حوزه فعالیت این شرکت در استان فارس، توجه به معیشت و رفاه همکاران در حوزه‌های عملیاتی و اجرایی را از اولویت‌های صنعت برق عنوان کرد و  گفت: حمایت از این نیروهای خدوم و تلاشگر با جدیت دنبال می شود و در زمینه تاکنون اقدامات خوبی نیز صورت گرفته است.

در ادامه، سیمبانان مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان لارستان به بیان مسائل، درخواست‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز ضمن شنیدن دیدگاه‌ها، به پرسش‌ها و مطالبات مطرح‌شده پاسخ داد.

کد مطلب 2268947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین