انسجام طرح‌های اجتماعی در کرمانشاه با همکاری دستگاه‌ها و مردم

گروه استان‌ها - فرماندار کرمانشاه با اشاره به موازی‌کاری دستگاه‌ها در اجرای طرح‌های اجتماعی، بر لزوم هماهنگی و انسجام بین مجموعه‌های دولتی و گروه‌های مردمی تأکید کرد و گفت: باید با جلب اعتماد گروه‌های مردمی و ایجاد ارتباط مؤثر، طرح‌های اجتماعی را به صورت واحد و منسجم در محلات اجرا کنیم.

محمد مبین در گفت وگو با خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه با اشاره به موضوع موازی‌کاری دستگاه‌ها در اجرای طرح‌های اجتماعی، اظهار کرد: در برخی موارد، دستگاه‌های مختلف احساس رقابت می‌کنند و این موضوع باعث می‌شود که طرح‌هایی مانند معلم‌نگار، محله‌های برکت، خانه احسان، خانه هلال، پایگاه بسیج و مساجد، هرکدام به صورت مجزا پیش بروند، در حالی که می‌توان با هماهنگی و انسجام، یک طرح واحد و منسجم را ارائه داد.

وی افزود: گروه‌های مردمی در نقاط حاشیه‌ای مانند محله دولت‌آباد و شهرک دانش، کارهای خوبی انجام می‌دهند، اما متأسفانه بی‌اعتمادی بین این گروه‌ها و مجموعه‌های دولتی وجود دارد که باید با تسهیل‌گری و جلب اعتماد، این فاصله را کاهش دهیم.

فرماندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم جلوگیری از تداخل و موازی‌کاری، تصریح کرد: اگر بتوانیم این ارتباط را با گروه‌های مردمی در محلات شکل دهیم و به عنوان طرح پایلوت، محلات هدف را شناسایی کنیم، انسجام و هماهنگی می‌تواند به ارتقای کیفیت زندگی در این مناطق کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در گذشته، طرح‌هایی مانند ستادهای تسهیل‌گری از سوی سازمان امور اجتماعی کشور مطرح می‌شد، اما در مقاطعی متوقف می‌شد. اکنون باید با نگاه جدید، این ارتباطات را تقویت کنیم و با همکاری دستگاه‌هایی مانند کمیته امداد، علوم پزشکی، هلال احمر و سایر مجموعه‌ها، یک خروجی واحد و مؤثر ارائه دهیم.

مبین با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت زندگی در محلات، گفت: هدف نهایی همه این طرح‌ها، بهبود شرایط زندگی مردم است و با هماهنگی و انسجام، می‌توانیم گام‌های مؤثرتری برداریم و اعتماد مردم را جلب کنیم

کد مطلب 2271256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین